Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Montáže: -domovní rozvody plynu -přípojky plynu (řadů) -topidla (WAW) -kotle plynové -rozvody vody (teplá, studená) -kanalizace -topení. Revize: -plynová zařízení. Opravy, servis: -plynospotřebiče -záruční a pozáruční servis -uvádění plynospotřebičů do provozu. Instalatérské a topenářské práce. Rekonstrukce bytových ...

Projektování, modernizace, montáž a servis elektročástí, ovládání a elektropohonů průmyslových strojů, zdvihacích a dopravních zařízení. Revize, prohlídky a zkoušky.

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

Prodej, montáž výrobků REHAU: -podlahové a stěnové vytápění -vytápění průmyslových, sportovních hal, sportovních ploch -vytápění betonových konstrukcí -napojení topných těles -vnitřní rozvody vody -trubky pro průmyslové rozvody.

Rekonstrukce staveb suchou technologií. Komplexní stavební činnost: -půdní vestavby na klíč -sádrokartonové konstrukce -projekční a inženýrská činnost. Elektroinstalační práce. Prodej-střešní okna: -FENESTRA -SOLÁRA -VELUX.

Projektová a inženýrská činnost ve výstavbě: -projekty veškerých pozemních staveb -technické dozory -činnost architekta.

Stavební činnost: -veškeré stavební práce. Stavební truhlářství a tesařství. Lakování automobilů: -tel.377450650. Elektroinstalační práce. Zámečnictví: -portály, výklady -stavební prvky -výrobky z hliníkových profilů (např.WICONA) -schodiště. Topenářské práce, montáž a opravy ústředního topení. Malířské a lakýrnické práce, ...

Služby: -správa a údržba nemovitosti -likvidace technologických celků -úklidy prostor -likvidace odpadů -nakladaní s nebezpečnými odpady.

Projekce, realizace staveb, prodej, vodoinstalace: -bazény -tepelná čerpadla pro ohřev bazénové vody -solární systémy pro ohřev bazénové vody -koupací jezírka - biotopy -kořenové čistírny -vířivé vany -sauny.

Prodej, montáž: -technika k ochraně majetku -bezpečnostní dveře, folie, mříže. Služby: -nouzová zámečnická havarijní služba -otevírání dveří -opravy po vloupání -zámečnictví.

Realitní kancelář: -nákup a prodej nemovitostí -byty -domy -chaty -pozemky -nebytové prostory -zprostředkování nájmů -zpracování znaleckých posudků -správa nemovitostí -údržba nemovitostí -oceňování nemovitostí -elektroinstalatérství.

Teplovodní a teplovzdušné krby a vložky: - návrhy krbů pro Váš interiér -prodej a údržba teplovodní, teplovzdušné vložky -návrh a montáž teplovzdušných rozvodů -stavba krbů a kachlových kamen -zahradní krby -akumulační krby a kamna -akumulační topeniště -kamna přenosná -krbové teplovzdušné obestavby -krbové vložky -pece ...

Realitní služby: -konzultace a poradenství, jak nemovitý fond nejlépe a nejvýnosněji využívat -naše bohaté zkušenosti s prodejem, pronájmem a koupí nemovitostí -stanovení reálných cen nemovitostí pro účely jejich prodeje, koupě a pronájmu.

Prodej, montáž: -žaluzie horizontální, vertikální -shrnovací dveře -samolepicí těsnění -látkové rolety.

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Realitní kancelář: -kompletní servis nemovitosti -prodej, pronájem -byty, rodinné domy, chaty, chalupy, pozemky.

Prodej: -kancelářský a bytový nábytek -židle -sedací soupravy -postele, matrace, rošty.

Prodej: -manometrů -teploměry -smyčky kondenzační -ventily -kohouty -přípojky manometrové -manostaty -tlakoměry -kalibrace manometrů -kalibrace teploměrů. Analogové a digitální: -manometry -teploměry -tlakoměry -zprostředkování montáže. Vodoměry: -osvědčení, cejchování měřidel. Regulační a měřící technika ...

Zprostředkování koupě a prodeje nemovitostí včetně vyřízení všech formalit při nákupu a prodeji bytů, obytných domů i prostor pro podnikání, prodej stavebních parcel a pozemků hlavně v regionu Plzeň a západní Čechy. Správa finančních prostředků.

Technické poradenství, prodej, dodávka včetně montáže: -stavební prvky -sklepní světlíky -odvodňovací systémy -okna -mřížové ocelové rošty -izolační prvky proti hluku -transportní technika -rohožky a čistící zóny -upevňovací technika, kotevní technika APOLO MEA -drenážní systémy -odlučovače -stavební chemie -vnitření a ...

Realitní a bytová agentura: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu, nájmu veškerých nemovitostí -právní a daňové poradenství -developerská činnost.

Výstavba, rekonstrukce: -ploty bezúdržbové -ploty poplastované -ploty obyčejné -ploty na klíč.

Bytové vybavení. Prodej: -vestavěné skříně na míru -dřevěná schodiště -zdravotní matrace -nábytek z masivu -ohýbaný nábytek -sklápěcí postele -postele ve skříni -zakázkový nábytek. Centrální vysávání. Sklad, dílna: -Plzeň, Ve Višňovce 32

Výroba: -plastová okna -plastové dveře -výlohy -parapety -žaluzie -garážová vrata -rolety.