Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Naše realitní kancelář poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje a pronájmu bytů, rodinných domů, pozemků, komerčních prostor a ostatních nemovitostí.

Návrhy, prodej a montáž: -krby Godin -krbové nářadí a topeniště. Pobočky: -Expozice Dům a Byt Na Pankráci 57 Praha 4

Výroba, prodej, servis: -sauny atypické, vestavěné, infra sauny -vířivé vany -stavba saun -díly pro stavby saun svépomocí -relaxační lehátka -saunové příslušenství -vybavaní relaxačních center a saunového odpočívání -saunové příslušenství -kamna elektrická -kamna na dřevo -řídící jednotky -osvětlení a barevné terapie ...

Maloobchod, prodej: -bytový textil -metráž -polštáře -ubrusy -záclony -závěsy.

Kompletní dodávka klimatizace a vzduchotechnických celků včetně: -projektové dokumentace -montáže zařízení -uvedení do provozu -zregulování systému a servisu -instalace -opravy -údržba klimatizačního zařízení -klimatizačních zařízení -servis do 24 hodin celého dodávaného zařízení i pravidelná údržba -záruka 3 roky při ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - osvětlovací technika OSRAM, KANLUX - specializovaný eshop OSRAM-SHOP - elektromontážní materiál - zvuková a osvětlovací technika - fotovoltaické střechy, klimatizace Kompletní stavební práce: - rekonstrukce bytů - bytová jádra - sádrokartonové konstrukce (SDK) - požární přepážky - ...

Výroba nekonečných brusných pásů. Prodej brusiva, nářadí a svařovacího materiálu. Výhradní zastoupení firem: -EKAMANT -KEMPER -LOSER. Obchodní zastoupení fierm: -TYROLIT -PFERD -VSM -SIA -HERMES -CARBORUNDUM. Velkoobchod brusivo.

Výroba a opravy: -průmyslová chladicí zařízení -vzduchotechnická zařízení.

Prodej a servis vysavačů značky Vorwerk Kobold, nabídka náhradních dílů a spotřebního materiálu k přístrojům Vorwerk Kobold. Objevte naše vynikající řešení pro úklid domácnosti!

Prodej: -modelářské potřeby -elektronické součástky -akumulátory NICD, NiMH, LI-Ion, Li-Pol -drobné opravy elektroniky.

Krejčovství: -veškeré úpravy a opravy oděvů -zkracování džín, kabátů... -výměnu zipů -šijeme záclony a závěsy -další práce po domluvě.

Maloobchod, prodej: -ložní zboží -bytový textil.

Realitní a geodetická kancelář. Zeměměřičské a kartografické služby. Letecká fotogrammetrie.

Honradez s.r.o. je společnost podnikatelů. Naším cílem je široké spektrum poskytnutí služeb pro naše spokojené zákazníky. Zabýváme se : Úklidovým servisem, správou a údržbou nemovitostí, údržbou zeleně, zimní údržbou parkovišť i komunikací, úklidem festivalových a kulturních akcí.

Plynové spotřebiče: -montáž -servis -záruční i pozáruční opravy.

Prodej, poradenství a pokládka podlahových krytin: -koberce, PVC -plovoucí podlahy dřevěné, laminátové -parkety -masivní podlahy -vinylové podlahy -renovace podlah. Zastoupení firem: -BONA -MAKO -BHK -EGGER -FATRA -BALTERIO Půjčovna brusek.

Protisluneční technika. Vybavení interiérů: -žaluzie všch typů -venkovní rolety, interiérové rolety -shrnovací dveře -vestavěné skříně na míru -garážová vrata -vjezdové brány -markýzy -síta proti hmyzu. -montáž žaluzií, markýz, rolet, těsnění, skříní, sítí, -montáž výjezdových vrat.

Dodávka, montáž, servis: -plastová okna.

Grafické návrhy, výroba, prodej: -kuchyňské linky -kuchyňské komponenty -vestavěné skříně -koupelnový drátěný program.

Topenáři. Topení, voda. Obchodní činnost. Prodej sanitární keramiky a doplňků koupelen: -koupelny -obklady -dlažby -vodoinstalační materiál.

Velmi široký sortiment obývacích stěn a sedacích souprav, dětský a studentský nábytek, ložnice. Pouze kvalitní nábytek v dobrých cenových relacích.

Výroba a lakování plastových výlisků: -audio a video díly -díly pro automobilový průmysl -klimatizační technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -vybavení interiérů restaurací, hotelů -ratanový nábytek -křesla -sedací soupravy -telefonní a květinové stolky -jídelní soupravy -předsíňové stěny -postele -noční stolky -zrcadla -police -prádelníky -dřevěné bytové doplňky z dálného východu -dřevěné sošky-dovoz Indonésie, ...

Izolace, sanace, stavební chemie, odvodnění: -izolace proti vlhkosti -nové i renovace -kompletní sanační systémy -odstraňování vlhkosti -řešení teras, balkonů -reprofilace betonových konstrukcí, jímek -průmyslové podlahy. Stavební, projekční a obchodní činnost. Sanační práce a rekonstrukce, poradenství v oblasti izolačních ...

Výroba, montáž: -vchodové dveře -vchodové sestavy -lamelové dveře -sluneční markýzy -plastová okna -rolety -okenní žaluzie (vnitřní, venkovní) -síta proti hmyzu -balkonové dveře (otvírané, posuvné) -zimní zahrady. Vše včetně montáže do stavby.