Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Textilní galanterie, vyšívání, pletení, háčkování, ruční práce, opravna oděvů, bižuterie, bytový textil, metráž, záclony, garnýže, ubrusy, prostěradla, rouna, náplně do polštářů a dek, deštníky, punčochové zboží, spodní prádlo, podprsenky, pyžama, pánské košile, kravaty, dárkové zboží.

Tepelné systémy Hoval: -plynové a olejové kotle -kondenzační technika -ohříváky a akumulace -tepelná čerpadla -solární systémy -vzduchotechnika.

Stavební firma. -generální dodavatel staveb -dodavatel stavebního materiálu -stavební systém DURISOL -výstavba rodinných domů na klíč -rekonstrukce budov -půdní vestavby -zemní práce -pokládka zámkové dlažby a chodníkových prvků.

Domácí potřeby, železářství. Materiály: -hutní -nerez.

Prodej a montáž: -žaluzie a rolety -lamelové dveře -kancelářský nábytek -koberce a lina -sádrokarton a podhledy -interiérové nástřiky -stropní kazety -korek -parketové a plovoucí podlahy.

Montáž, údržba, servis: -telekomunikační zařízení. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje, přístroje -projektování elektrických zařízení včetně přihlášky k odběru. Zabezpečovací zařízení. Přípravné práce pro stavby. Inženýrská činnost. Investiční výstavba. Pronájem: -nemovitosti -byty -nebytové prostory.

Maloobchod: -klíče -zámky -poštovní schránky -koupelnové doplňky -trezory. Prodej: - strojů na výrobu klíčů. Výroba: -klíče.

Aranžérské služby. Rozvoz květin. Maloobchod, velkoobchod: -květiny -zahradnické potřeby -zahradní keramika -zahradní bazény -prodej skleníků.

Realitní kancelář. Prodej nemovitostí. Klientská pobočka: Americká 19/819 301 00 Plzeň

Projekce, montáž, prodej, servis, dotace: -solární systémy -tepelná čerpadla.

Truhlářství: -zakázková a maloseriová výroba nejen nábytku z masivu i lamina. Vybavení: -hotely -pensiony -restaurace -barů. Výroba nábytku pro: -školy -školky -domovy.

Prodej, půjčovna a servis elektrického nářadí a nástrojů. Autorizovaný prodejce elektrického nářadí MAKITA: -MAKITA-záruční a pozáruční servis el.nářadí -vibrační desky Wacker -vibrační pěchy Wacker -čistící stroj na koberce Karcher -lamačky zámkové dlažby. Řezání asfaltu a betonu.

Opravy: -chladničky -mrazničky -chladící zařízení.

Zahradní a akvarijní technika. Prodej: -akvarijní technika -jezírka -krmiva -ryby.

Prodej-maloobchod i velkoobchod: -diamantové nástroje-řezací a brusné kotouče, diamantové korunky pro jádrové vrtání -stroje s diamantovými nástroji, řezače spár, stolové pily, stěnové, hloubkové, lanové a řetězové pily, vrtací stroje, rovinné brusky, frézky povrchu a drážkovací -vrtací a bourací kladiva pneumatická, ...

Vzduchotechnika. Klimatizační technika.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stylový, rustikální, barokní a francouzský nábytek - repasovaný masivní dubový nábytek - kožené sedací soupravy - skleníky, knihovny, konferenční stolky - profesionální čalounictví

Široká nabídka okenních doplňků včetně stínicí techniky. Specializace na výrobu a prodej kvalitních žaluzií do dveří i oken, venkovních a vnitřních parapetů, dveřních a okenních sítí proti hmyzu, sušáků na prádlo a střešních oken.

Poradenství, zaměření, výroba, prodej: -plastová okna -dveře -zimní zahrady, pergoly -dělící stěny -doplňky, nábyek -výměny oken v bytě -rekonstrukce interierů.

Čištění peří. Výroba-šití: -prošívané přikrývky, polštáře -dvoudeky, spací pytle -přehozy -ložní soupravy -vyšívání dírek (dírky). Vše pro děti i dospělé. Rozvoz po Plzni zdarma.

Zámečnické práce. Služby-nonstop-havarijní nouzové otevírání: -bytů -automobilů -trezorů -zámků. Ztráta autoklíčů od automobilů-výroba na počkání. Výroba: -klíčů -autoklíčů. Prodej, opravy a montáže zámků. Pancéřové dveře: -prodej -montáž -opravy.

Velkoobchod a maloobchod, vzorková prodejna: -voda, plyn, topení -zdravotní keramika -rozvody z plastů, mědi a nerezu -odpadní PVC -armatury -upevňovací materiály na zdravotní keramiku -lisovaná měď -lisovaná nerez.

Reality, výstavba a poradenstsví, pronájem Plzeň: -byty -domy -dvojdomy -nebytové prostory -právní servis -pojištění -finance. Zajistíme výstavbu bytů a rodinných domů.

Výroba a montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka a montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.