Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej, montáž, servis: -plynové spotřebiče (kotle, ohřívače vody, sporáky) -plynovody včetně revizí.

Čalounictví: -sedací soupravy -starožitnosti -dveře -vestavěné skříně -nábytek na zakázku dle vlastního plánu -autočalounictví. Kompletní opravy hotelů a restaurací. Výroba: -polokřesla -židle.

Truhlářské práce: -projekt, výroba, montáž nábytku -výroba atypických kusů nábytku -výroba atypických oken, dveří atd. -výroba schodů.

Prodej a montáž: -plastová a dřevěná okna. Stavební zámečnictví: -zábradlí -schody točité -vjezdové brány s pohonem nesené, pojezdové -garážová vrata sekční a výklopová -přepažovací stěny -zámečnická práce na zakázku.

Interiérové a exteriérové studie, projekty a kalkulace. Prostorové vizualizace objektů. Dodávky vnitřního vybavení objektů, včetně výroby a montáží: -kancelářské vybavení -vybavení šaten a jídelen -pracovní židle i k výrobním pásum -vybavení škol -nábytek pro penziony a nemocnice -kuchyně -bytové vybavení -vybavení ...

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Výkup, prodej: -použité obráběcí a tvářecí stroje -diamantové nástroje pro stavebnictví -pilové pásy.

Pronájem nebytových prostor. Silniční motorová doprava nákladní.

Prodej, pokládka: -podlahové krytiny -koberce, lina, korky, přírodní linolea -bytové doplňky -garnýže -stropní kazety -obkladové panely -plovoucí podlahy dřevěné a laminátové

Prodej: -nábytek bytový -nábytek kancelářský. Zajištění odvozu+montáže. Vybavení interiérů. Kuchyňské studio: -zpracování zdarma na PC -montáž v ceně -dodávka včetně dřezů a elektrospotřebičů.

Naše služby: - správa a pronájem nemovitostí

Velkoobchod, maloobchod: -ruční elektrické nářadí NAREX -řezné nástroje pro strojírenskou výrobu -brusivo -nářadí na obrábění kovů -potřeby pro řemeslníky-kovoobráběče. Služby: -nožířství -ostření nástrojů -výroba nožů na zakázku.

Prodej, dodávky, montáž: -dveře vnitřní (dýha, masív, folie) -dveře vstupní (masív) -plastová okna a dveře -plovoucí dřevěné podlahy -dveřní kování -posuvné kování EKU*, HAWA -dveřní zavírače DORMA -těsnící pásky a profily -další doplňky interiérů.

Zámečnictví: -ploty, oplocení pozemků -vjezdové brány posuvné, dvoukřídlé -garážová vrta -elektrické pohony -zámečnická výroba -bezpečnostní dveře, mříže.

Výroba: -dřevěná, plastová, hliníková okna -dřevěné, plastové, hliníkové dveře.

Maloobchod a velkoobchod: -obklady -dlažba. Prodej: -sanitární technika -vodovodní baterie -lepidla na obklady -izolace. Obkladačské práce. Prodej: -obkladačské nářadí -koupelnový nábytek -lištový program.

Kovovýroba. Práce: -zámečnické -svářečské (nerez, ocel) -soustružení -frézování -konstrukce -výroba vrat, plotů, schodišť.

Truhlářství: -zakázková výroba interierových dveří -atypické dveře, masivní dveře, dýhované dveře, bezfalcové dveře -včetně zárubní a rámů -včetně montáže a dopravy.

Prodej: -vzduchotechnika -klimatizace.

Prodej: -stavebniny. Zásobování staveb. Autodoprava: -LIAZ s hydraulickou rukou.

Zámečnictví: -elektronicky ovládané dveře senzorem, manuálně -garážové a vjezdové dveře kódované dálkovým ovládáním -balkonová zábradlí, schodová zábradlí -konstrukce schodů -mříže, regály, vjezdová vrata. Specializovaná prodejna nápojů - maloobchodní prodej.

Maloobchod, prodej: -zahradnické potřeby -osiva, sadba -krmivo -dárkové zboží.

Květinářství. Prodej: -květiny -dárky. Svatební a smuteční vazba.

Truhlářství. Výroba: -bytový nábytek a kuchyně z lamina a masivu -zakázková výroba z masivu.