Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej, montáž, servis: -garážová vrata sekční, rolovací, výklopná -zastoupení značek KRUŽÍK, HORMANN -průmyslová vrata -brány, závory, pohony -mříže, předokenní rolety, markýzy -ploty, branky.

Vzduchotechnika. Větrání. Výhradní zastoupení firmy EMCO pro ČR.

Společnost A.D.Creative, s.r.o. je mladá, dynamická firma zabývající se stavební architekturou, interiérovou architekturou, užitým designem a realizací autorských prací v oblasti interiérové tvorby a užitého designu. ARCHITEKTURA AUTORSKÉ NÁVRHY STAVEB -bytová architektura -office architektura -komerční ...

Prodej: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství -regulační a topenářská technika -boilery -vodoměry -bazény a filtrační zařízení -elektrické kotle, průtokové ohřívače -armatury -vodovodní baterie. Opravy, servis: -čerpadla pro domácnost, průmysl a zemědělství.

Prodej domácích spotřebičů, spotřební elektroniky: -TV**, video, HIFI, DVD*, videokamery -pračky -myčky -chladničky, mrazničky -mikrovlnné trouby -vysavače -drobní kuchyňské spotřebiče -vestavné spotřebiče.

Architektonické služby: -architektonické návrhy -inženýrská činnost -studie -projekty staveb -urbanizmus.

Maloobchod: -elektroinstalační materiál. Studie, konzultace, prodej, montáž: -přepěťové ochrany DEHN, SALTEK -záložní zdroje UPS* -motorgenerátory.

Služby: -správa domů -realitní činnost -servis a údržba.

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti. Znalecké posudky nemovitostí. Kupní a nájemní smlouvy. Realitní kancelář.

Prodej speciálního a běžného nářadí, strojů a zařízení: -elektrické -pneumatické -hydraulické -elektromontážní -potišťovací. Zastoupení firem: -NITTO CUPLA -NITTO KOHKI -AEROMETAL -PILOMAT -NICOLETTI.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Nabídka služeb v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí.

Truhlářství. Projekt, výroba, prodej, montáž: -nábytek kancelářský -nábytek pro prodejny, restaurace, hotely, ordinace.

Zakázková výroba a montáž: -kuchyňské linky -vestavěné šatní skříně -vestavné spotřebiče -kancelářský, bytový a dýhovaný nábytek -kuchyňský drátěný program -kuchyňská dvířka -sedací soupravy, postele -jídelní sety -obývací stěny -realizace interiéru -poradenská činnost -grafické zpracování návrhů.

Truhlářství. Výroba: -předsíňové stěny -kancelářský nábytek -skříně -kuchyňské linky -postele -stoly -stolky -dveře, zábradlí -bytové doplňky -vestavěné skříně.

Truhlářství. Výroba nábytku včetně zhotovení návrhů, poradenství: -vybavení kanceláří, ordinací, hotelů, barů, prodejen -kuchyně, dětské pokoje, ložnice, nábytkové stěny.

Architektonické a stavební projekty. Inženýrská činnost.

Zakázkové zámečnictví. Práce s nerezovým materiálem: -schodišťová zábradlí -vrata,brány,oplocení -branky -ozdobné mříže,pergoly -stavební konstrukce -schodiště.

Pronájem hal, sálů, učeben. Sport. Nabídka sportovních kroužků včetně horolezeckého a vodáckého, stolního tenisu i klubu deskové hry go.

Zámečnictví, kovovýroba. -ocelové konstrukce -ocelové bezpečnostní mříže -dílenské vybavení -schodiště -zábradlí -oplocení -markýzy a přístřešky -kancelářské prosklené příčky -interiérové doplňky -výrobky z nerezové oceli.

Prodej, servis, výroba, montáž: -bazény a příslušenství -zastřešení -masážní vany -zahradní jezírka -čistírny odpadních vod -plastové nádrže.

E - shop - stříkací technika WAGNER - ruční stříkací pistole, bezvzdušné stříkání a lakování, systémy pro jemné rozprašování E - shop - kamna, krby E-shop - dřevěný zahradní nábytek E-shop - keramické květníky - zahradní technika - kamna, krby - dřevěný zahradní nábytek - stavební stroje - ...

Realizace - sádrokartony Pokládka - obklady - dlažby Stavba - rodinné domy Zednické prácerekonstrukce - koupelny Rekonstrukce - koupelny