Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

Reheat s.r.o. – moderní technologie v elektrickém podlahovém vytápění, rekuperačním větrání a centrálním vysávání. Pomůžeme Vám s instalací v bytě, domě či jiných prostorech, vnitřních i venkovních, včetně systému s centrálním ovládáním. Prostory se tak stávají pohodlnější a energeticky úspornější s menším pohybem vzduchu a snadnější údržbou. ...

Výroba, prodej, dodávka, montáž: - kompletní sady - brány - křídlové, pojezdové - pohony pro křídlová vrata - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - elektronické panely - elektrické závory - příslušenství - rolety - žaluzie.

Sháníte profesionály z oblasti prodeje a montáže garážových, průmyslových vrat či vjezdových bran? Nabízíme Vám kompletní řešení z této oblasti. Jsme oficiální distributor německé společnosti Hörmann a disponujeme praxí v oboru již 15 let. Využijte našich speciálních nabídek na webu www.vrata-komplet.cz a nechte si od nás provést kalkulaci a ...

Víceůčelové zahradní a ochranné sítě

Služby: - zakázková výroba - nábytek, bytové doplňky - prodej, montáž

- půjčovna nářadí - servis a prodej nářadí

Služby: - technické poradenství - architektonické i inženýrské služby

Výroba: - dveří - pokosů, úkosů a oblouků - bočních světlíků a nadsvětlíků Prodej: - dveře (bílé, vchodové, dýhované, bezpečnostní) - ADOOR NATUR - atypické - EXKLUSIVE - zárubně, okna - kování, podlahy, vitráže.

Naše společnost vyrábí, prodává a montujeme: - předokenní, zatemňovací, látkové, dřevěné rolety - rolovací, sekční a výklopná vrata - rolovací a nůžkové mříže . venkovní, vertikální a horizontální žaluzie - mobilní příčky - markýzy - vjezdové brány. V našem sortimentu nadále najdete: - interiérové i exteriérové žaluzie - ...

Společnost zaměřující se na realitní trh.

Nabízíme střídavé a stejnosměrné regulované pohony, frekvenční měniče, softstartéry, motory, elektropřevodovky, trafa, zdroje AC/DC, UPS, PLC systémy vše od firmy Siemens. Provádíme certifikovaný servis a opravy měničů Siemens a montáže zařízení.

Předmětem podnikání bezpečnostní agentury SIPADAN a.s. jsou bezpečnostní služby, úklidové práce, ochrana osob a majetku či správa nemovitostí a budov po celé ČR.

Služby: - zakázková výroba kuchyní - zaměření, dovoz a montáž

-Výstavby rodinných domů -Rekonstrukce -Stavební práce

- Kyslíko-palivové hořáky s povrchovým směšováním - Příslušenství - Leštění plamenem

Český křišťál a porcelán nabízí ve svém e-shopu i kamenné prodejně v Karlštejně firma Ivan Klimt. Zboží dodáváme se 100% zárukou původu a veškeré produkty na e-shopu máme skladem. Prodej v kamenné prodejně a e-shopu: Cibulový porcelán: - talíře, mísy - konvice, mlékovky, šálky, hrnky - příbory - jídelní soupravy, kávové a čajové ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor

- Zprostředkování obchodu a služeb - Náhradní díly pro zemní a drtící stroje

Služby: - realitní činnost - marketing

Naším hlavním záměrem je poskytování profesionálních služeb a kompletních dodávek kanalizačních a odvodňovacích systémů pro zákazníky, stavebniny i stavební a montážní firmy.

Služby: - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce

Internetový obchod pro bydlení, kutily, zahradu, dětské zboží.