Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zakázkové truhlářství Návrhy a realizace - interiéry Výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - vestavěné skříně - regály - police - schodiště - schody

Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Prodej a montáž : - dřevěná, plastová okna - eurookna TWW - plastová okna OTHERM - vchodové dveře.

Veškeré zámečnické práce dle projektů a stavby. Výroba schodů Výroba vrat

Výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně

Poskytujeme zahradnické služby. Zajišťujeme návrhy, realizace a údržby zahrady. Provádíme realizace, údržbu firemní a veřejné zeleně. Dodáváme závlahové systémy, trávníkové koberce, arboristické práce, štípané palivové dřevo a mulčovací kůru.

Výroba, prodej a montáž regálů na míru, vybavení a kanceláří a dílen.

Prodej revolučních LED GROW svítidel pro pěstování rostlin, ovoce, zeleniny. Svítidla, žárovky, stany.

Květinový trh ČR. On-line květinářství s velkým výběrem květin. Doručování květin v Praze a ČR. Svatební kytice. Základní myšlenkou od které se odvíjel vznik portálu e-Flora bylo vytvořit nové tržní prostředí. Snadnou dostupnost floristických služeb a orientaci v oboru na co nejširším území ČR. Propojením a vybudování zcela nové ...

E - shop - bytový textil značek DAUNEN STEP, MÖVE, VIORA

- Komplexní řešení zdroje vytápění - prodejce systémové techniky - solární kolektory - solární panely - solární systémy - solární systémy STIEBEL ELTRON - tepelná čerpadla - tepelná technika - větrání s rekuperací - zařízení pro řízení větrání - řídící technika - inteligentní regulace - regulační technologie - podlahové ...

Legrand, světový specialista ve výrobcích a systémech pro elektrické instalace a datové rozvody v oblasti bytové, komerční a průmyslové. Rozvod a jištění elektrické energie - rozváděče a rozvodnice - modulární jističe a proudové chrániče - modulární ochranné a měřící přístroje - výkonové jištění a spínání.

Autodoprava, doprava a přeprava Praha, kontejnery, zemní práce, demolice, písek, drť, zemina. Naše Vám firma zajistí: - nonstop autodopravu odpadu stavebního, komunálního, netříděného, tříděného a sutí. - bagrování základů. - vyklízení a likvidace sklepů, půd, prostorů a pozůstalostí - odstranění zahradního odpadu - odvoz a likvidace ...

Poskytujeme kvalitní opravy nejširšího sortimentu elektropřístrojů prakticky všech tuzemských i zahraničních výrobců. Oprava, servis, zjištění závad.

Výroba a montáž - hliníková okna - hliníkové dveře - prosklené fasády - zimní zahrady

Oceňování nemovitostí. Prodej a pronájem: - bytové a nebytové prostory.

Komplexní úklidový servis. Zprostředkování obchodu a služeb. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí. Truhlářství.

Prodej - fasádní systémy z hliníku Vývoj a výroba - fasádní systémy z hliníku Prodej - střešní systémy z hliníku Vývoj, výroba - střešní systémy z hliníku.

Produkce nábytku výhradně z masivního smrkového dřeva. Specializace na nábytek dětský a studentský. V sortimentu však najdete také ostatní typy nábytku - ložnice, skříně, komody, předsíňový nábytek, sektorové sestavy, regálové systémy atd. Každým rokem rozšiřuje sortiment výrobků, které směřují do maloobchodní sítě po celé České ...

Kancelářský nábytek. Služby: - dodávky systémového kancelářského nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelářských interiérů. Nábytkové řady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedací řady, soupravy: