Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Podlahářství, podlahářské práce - pokládání koberců, linolea a PVC - lištování a ostatní doplňkové práce. Prodej a pokládka koberců, PVC, lina.

Služby: - architektonická kancelář, ateliér

Designer. E-shop: - batohy, tašky, opasky - pánské oblečení a doplňky - výrobky z přírodních materiálů - produkce vlastní značky Promise Clothing.

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Práce: - plynařské - plynoservis - montáž, revize, servis plynových spotřebičů.

Výroba a dodávka zabezpečovacích mříží, vjezdových bran, sklepních kójí, kontejnerového stání, Dodávka bezpečnostních dveří.

Nemovitosti: - prodej - koupě - pronájem - byty, domy, pozemky, nebytové prostory

Služby: - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - úklidové služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osob - pult centrální ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostně technické služby.

Velkoobchod, e-shop - svítidla, osvětlení - LED žárovky - reflektory - podhledové panely - stolní osvětlení.

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Výroba, distribuce: - substráty - organická hnojiva - dekorační a mulčovací materiál

Činnost: - bezpečností služby, agentura - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nemovitostí - outsourcing zaměstnanců Poradenské služby: - převzetí společnosti - likvidace společností - založení a prodej společností - daňová optimalizace - poskytnutí sídla

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.

Specializujeme se na aktuální čtvrtletní cenový index pro rezidenční nemovitosti na sdílených datech poskytovatelů hypoték. Provádíme přecenění zastavených nemovitostí na aktuální tržní hodnotu. Zpracováváme každoroční rozsáhlou prognózu vývoje trhu rezidenčních nemovitostí.

Výroba, montáž: - žaluzie (horizontální, vertikální) - rolety - sítě proti hmyzu.

E-shop, internetový obchod: - elektronika - příslušenství k pc - sluchátka a přehrávače - žárovky - kabely a konektory - hračky - hudební nástroje - nářadí - domácí potřeby - sportovní potřeby - auto příslušenství.

Design studio Ozdobená příroda. Návrh, realizace: - interiéry restaurací, kaváren - veřejné prostory.

Kovovýroba, výroba: - vrata, brány - branky - zábradlí, mříže - krbové nářadí.

Služby: - hodinový manžel - údržba domácnosti.

Činnost: - zprostředkování prodeje nemovitostí - prodej, pronájem domů, bytů, komerčních objektů.

Služby: - interiérový design - návrhy interiérů

Výroba velkorozměrových váz a nádob MARUBI - velké vázy do intriérů i exteriérů - květníky, nádoby a solitéry - vázy klasické, technické, moderní a zdobné.