Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Dovoz, import: - průmyslové armatury, ventily - šoupátka, kulové kohouty, klapky: - AUDCO-ARGUS - MOKVELD - SEMPELL - GESTRA - ARI ARMATUREN - ARMATURENWERK HALLE - XOMOX-TUFLIN - protipožární prostupy Brattberg.

Velkoobchod, maloobchod, výroba, montáž, servis: garážových vrat, rolet.

Činnost: - profesionální architektonické osvětlování interiérů, exteriérů - expoziční osvětlení v galeriích, muzeích - osvětlení sakrálních staveb. Provozovna: Stehlíkova 1545 Slaný 274 01

Specializujeme se na prodej softshellových a funkčních oděvů pro děti i dospělé. Naleznete u nás značky Fantom, Lasting, VoXX, Adler. Nabízíme rovněž dětské oděvy značky Mayoral, rostoucí židličky a stoly Jitro, dřevěné vláčky Maxim. Nově v našem sortimentu naleznete zdravotní obuv zn. Santé a obuv zn. Keen.

Návrh, realizace, stavba: -kachlová kamna..

Návrh, realizace: -interiérů. -výstavní expozice.

V březnu 2010 otevřela Forma Ideale svou pobočku i v Praze, v České republice. Svým zákazníkům nabízí prostřednictvím své značkové prodejny, ale zejména pak prostřednictvím sítě partnerských prodejen, kvalitní a jednoduché řešení pro zařízení bytu či rodinného domu za velmi příznivých cenových relací.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Podlahoviny pro bytovou a komerční výstavbu. Podlahoviny NOVILON. Podlahové krytiny NOVILUX. Zastoupení pro Českou a Slovenskou republiku.

Realitní činnost - byty - domy - pozemky

E-shop - autokosmetiky - autodíly - autodoplňky - nářadí - zahradní potřeby - cyklodopňky - kosmetika

Výhradní distributor švédského výrobce průmyslových odsávacích systémů AB Ph. Nederman & Co. pro ČR. Nízkopodtlakové odsávání, laboratorní odsávání.

MILCOM servis a.s. nabízí: - prodej, servis a leasing výpočetní techniky - ekonomický software SB KOMPLETR - dodávka lepidel Jowat - laboratorní technika pro kontrolu jakosti mléka, mléčných výrobků a dalších potravinářských komodit - hygienické potřeby pro prvovýrobu mléka a prevenci mastitid - vlhkoměry pro obiloviny, luštěniny, ...

Výroba, prodej odsávacích zákrytů se vstřikovaným (induktívním) vzduchem Indukční odsávací zákryty pro velkokuchyně. Jediné pravé, zákonem chráněné indukční odsávací zákryty INDUCTair® dle patentu Ing. Langera v ČR. Splňují veškeré úlohy větrání kuchyní s minimálním vynaložením energií. Poradenství, projektování a instalace kuchyňské ...

Výstavba rodinných domů na klíč včetně projektování. Prodej a výkup pozemků a nemovitostí. Realitní činnost.

Velkoobchod, maloobchod - keramika - bytové doplňky - svícny - kuchyňské doplňky - hračky - koupelnové doplňky - dárkové zboží, svíčky

Distribuce - silikonové a akrylové tmely PENOSIL, RESCOT - lepidla PENOSIL, RESCOT - stavební chemie PENOSIL - vrtáky DRILLEX - spojovací materiály TORXTEC (natloukací, rámové a talířové hmoždinky, montážní kotvy, turbošrouby, ...)

Prodej, e-shop - elektroinstalační materiál - LED osvětlení - spínače, pojistné a spínací skříňky.

strojní a ruční pokládka zámkových dlažeb, obrubníků, palisád, žlabů.