Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, montáž, oprava, servis: - rolety - žaluzie - garážová vrata

Činnost: - péče o stromy - prořezávání stromů - rizikové kácení stromů.

Architektonické studio. Achitektonické studie a návrhy pro interiéry. Rekonstrukce od studie po prováděcí projekt včetně zajištění stavebního povolení. Služby: - projekce, projektování: - rodinné domy. Návrhy, kompletní realizace: - bytové interiéry.

Zabýváme se: - pronájem a servis mobilních toalet. Boxi standart: - odvětraný fekální tank s obsahem 227 litrů - pisoár - háček na oděvy - zrcátko - držáko dvou rolí toaletního papíru - hmotnost 80 kg - rozměry 1400 x 1100 x 2400 mm. Boxi voda: - odvětraný fekální tank s obsahem 227 litrů - pisoár - háček na oděvy - ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Truhlářství, stolařství, dřevovýroba. Výroba, montáž, vzorková prodejna: -okna dřevěná -EUROokna -dveře dřevěné -prosklené stěny, zimní zahrady, zasklené bazény -dřevěné schodiště -garážová vrata.

Výhradní zastoupení domácích potřeb a koupelnových doplňků pro ČR značky Fackelmann. Dovoz, distribuce, prodej: -domácí potřeby (plast, nerez ocel) -nerez nádobí -varné sklo -keramika -osobní, kuchyňské váhy -mikrovlnné nádobí -kafetiéry -konvice na čaj -pečící formy -termosky -kuchyňské zapalovače -jídelní a servírovací ...

Služby - pronájem kanceláří a zasedacích prostor.

Zabýváme se: - těsnění oken a dveří - opravy a rekonstrukce oken a dveří - výroba a montáž nábytku na míru - vestavěné skříně, kuchyně - pergoly.

Ploty - Gabiony. Prodej, eshop, montáž, poradenství - gabiony gabionové sítě a koše - pletivo - dřevěné smrkové plotovky - průmyslové oplocení - pletivo na voliéry, brány a branky.

Servisní společnost, zajišťující pro ostatní firmy ve skupině provozní, obchodní, právní, technické a administrativní činnosti.

Služby: - správa nemovitostí - facility management

Služby: - návrh a úprava interiéru dle Feng Shui

Projekce a realizace zahrad a krajiny, dendrologické průzkumy.Údržba zeleně a veřejných ploch.

Realizace - interiéry montáž nábytku, pokládání podlah Prodej a pokládka - koberce, PVC Výroba a rekonstrukce - dřevěné a plovoucí podlahy Poradenství, zaměření, výkresy, montáž - skříně a šatny na míru.

Hydroizolace: - střechy - stavby. Ozeleňování: - střechy - zahrady - střešní parkoviště. Realizace koupacích a okrasných jezírek.

Prodej a montáž - rolovací garážová vrata Prodej - stínící technika - žaluzie - rolety - markýzy - sítě včetně montáže Prodej a montáž - markýzy

Výroba a montáž atypových a typových protipožárních dveří, stěn, vrat a oken: - ocelové, dřevěné, hliníkové - plné, kazetové, prosklené - otočné, posuvné, pevné - protipožární, kouřotěsné, zvukotěsné.

Výroba, prodej a montáž sekčních vrat.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Služby: - realitní kancelář Kancelář Brno Nachová 2212/5

Služby - realitní a developerské služby - konzultace a poradenství v oblasti investic - kapitálové a finanční poradenství - strategické plánování a marketing.

Výroba, e-shop - svíce, svíčky - dárkové polštáře - zástěry, chňapky - koupelnové soli - dekorační zboží.