Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Kožené sedací soupravy: - výroba - prodej - velkoobchod. Vybavení interiérů: - domácnosti - firmy - výrobní společnosti.

Prodej, e-shop: - potravinové doplňky - kosmetické a hygienické výrobky - ozdravovací polštáře, ponožky

Ekonomické poradenství Tržní ocenění nemovitostí - posudky ekonomika ceny a odhady nemovitostí - ocenění nemovitostí pro úvěrová řízení zpracování - vyhláškové odhady nemovitostí Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Odsávání a filtrace olejových a emulzních aerosolů, mlhovin a prachu. Nabízíme odlučovače olejové mlhy a aerosolu, filtrační věže, elektrostatické filtry, jednotky pro odsávání suchého prachu a kouře, sací ramena a magnetické separátory.

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...

Jediná galerie ve východní Evropě, zaměřující se na díla a umění designera a malíře Davida Gersteina. Poprvé v České Republice. Naleznete u nás živé a barevné umění tohoto umělce, které si můžete koupit nebo objednat v naší galerii. Osobitá výtvarná díla jsou hodnotným a orignálním dárkem, který rozjasní každou domácnost. Ve stálé expozici ...

Společnost nabízí kompletní sortiment pro koupelny - od sanitární keramiky, vodovodních baterií a van, přes sprchové kouty a hydromasážní systémy, až po obklady a dlažbu, skleněná umyvadla, koupelnový nábytek a doplňky ve všech cenových relacích a provedeních.

Specialista na český design od kubismu přes art deco, funkcionalismus, Brusel až po současnou tvorbu.

Prodej materiálů pro kompletaci a výrobu nábytku.

Nabízíme moderní LED světelné zdroje do domácností a pro profesionální použití.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Široká nabídka autofólií a okenních fólií pro komerční i soukromé objekty. Sortiment: - bezpečnostní, protisluneční a tepelně-izolačních fólie - autofólie SOLAR-STOP. Dodáváme mimořádně vysoce kvalitní folie instalované v rámci naší profesionální dealerské sítě.

STŘECHY REALIZAČNÍ ČINNOST : - hydroizolace všech typů plochých střech /ploché/ - plochá střecha - hydroizolace teras a balkónů - střešní izolace - tepelné izolace střech, teras a balkónů /balkony terasy/ - zelené střechy - přítěžové vrstvy střech /zásyp kačírkem, dlažba na podložkách/ - související klempířské ...

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna

Návrhy - interiéry - dětské interiéry, interiéry.

Činnost: - restaurování nábytku - výroba nábytku, repliky, designový nábytek, nábytek na míru

Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - postele - rošty - skříně Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

E-shop - bezpečnostní dveře - dveřní kování - okenní zámky - poštovní schránky - dveřní madla, kukátka, zarážky - trezory.

Prodej, montáž: - terasy z materiálu WPC značky WoodPlastic - oplocení z WPC

Služby: - architektonicko – projekční ateliér

Prodej - nábytek jídelní stoly, konferenční stolky, skříně, TV stolky, židle