Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej a montáž garážových, sekčních a rolovacích vrat včetně pohonů..

Úklidové služby Technická správa Ostraha Recepce Údržba zeleně Technický audit

Výrobce a dovozce bytového textilu.

Výroba - kancelářský nábytek pracovní stůl - skříně šatní, vestavěné - obytné stěny

Výroba a návrhy dekoračně užitný předmětů.

Revitalizace společných prostor bytových domů (chodby, schodiště apod.). Podlahářství. Dodávka, pokládka: - koberce - vinyl - pvc podlahy, linoleum - korkové podlahy a obklady - plovoucí podlahy - dřevěné podlahy - antistatické podlahy. Vyrovnání podkladů samonivelační stěrkou Dokončovací stavební práce.

Prodej, opravy, montáž i servis plynových spotřebičů, kotlů, bojlerů a hořáků. Servis Junkers, Protherm, Viessmann, Therm, Viadrus, Quantum, John Wood, Honeywell, Dakon, Baxi, Reem aj. Servis, montáže a dozor kotelen. Prodej, montáž a servis solárních systémů.

Specializovaný dodavatel a dovozce průmyslových produktů.

Architektonická kancelář. Služby: -projekty staveb a rekonstrukcí

Výstavba a prodej nízkoenergetických domů. Projekce domů. Realitní kancelář.

Reality, správa budov, property management, poradenství, consulting, oceňování budov.

Prodej vánočních ozdob a dekoračních předmětů.

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Prodej, velkoobchod, maloobchod s nářadím a kotevní technikou.

Působíme v oblasti: - scénografie, - designu, - atypické reklamy. Řešíme komplexně vizuální podobu kulturních, společenských a marketingových akcí, výstav, veletržních stánků a POS, od návrhu až po finální realizaci.

Firma SCHAKO byla založena v roce 1928, v německém městečku Kolbingen. Firma SCHAKO je jednou z předních firem na výrobu komponentů pro vzduchotechniku v Evropě. Zákazník si může vybírat z bohaté škály výrobků, které jsou standardně používány při distribuci vzduchu. Firma disponuje vlastní vývojovou laboratoří kde je možné simulovat ...

Prodej, montáž, pokládka interiérových dveří a zárubní značky Vasco Doors.

Nabízíme stavební řezivo, palubky obkladové i podlahové, OSB desky, MDF desky a další truhlářské řezivo.

Zabýváme se pokládkou zámkové a žulové dlažby. Výstavba a rekonstrukce komunikací, chodníků a parkovišť. Vypracování návrhu realizace a cenové nabídky zdarma.

Dodavatel širokého sortimentu nástrojů, nářadí a měřidel pro kovoobrábění. Řezné nástroje: -vrtáky, záhlubníky, výhrubníky, frézy, Nářadí pro upínání nástrojů. Nářadí pro upínání obrobků. Elektrické ruční nářadí. Pneumatické nářadí. Měřidla klasická a digitální: -posuvky, hloubkoměry, výškoměry, dutinoměry -mikrometry, ...

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.