Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Velkoobchod, maloobchod - dřevěné brikety Velkoobchod, maloobchod - plovoucí podlahy - parkety.

Maloobchod, prodej, dovoz: -čerstvé řezané i květináčové rostliny od pěstitelů v Nizozemí, Ekvádoru a Kolumbie.

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Výroba, prodej, půjčovna: - mobilní teplovzdušná topidla: - naftová olejová - elektrická - plynová - teplovzdušné kotle - klimatizace s ionizací - mobilní odvlhčovače vzduchu. Montáže, prodej: - kartové vstupní systémy - dveřní zavírače - generální klíče.

Práce: Lakýrnické Malířské Tesařské Truhlářské Elektroinstalační Topenářské Izolační.

Prodej a montáž - žaluzie - rolety - sítě proti hmyzu.

Výrobky pro udržení tlaku v topných soustavách a systémech na pitnou vodu.

Květinářství, prodej řezaných i sušených květin.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Velkoobchod a maloobchod - homologované vodoměry GIOANOLA.

Montáže - solární systémy - tepelná čerpadla Daikin - automatické kotle na uhlí Galmet.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Realizace zahrad, plánování a péče o dřeviny.

Realizace interiérů, architektura a design.

Nabízím Vám Feng Shui poradenství pro dům, byt, pozemek i firemní prostory, návrhy vybavení interiérů, návrhy dispozic jednotlivých místností při rekonstrukci nebo před stavbou nového domu, bytu, a to vše podle zásad Feng Shui. Zpracuji astrotypy a koreláty Vám, rodině i blízkým osobám, kolegům.

Specializujeme se na okenní dekorace. Navrhujeme a šijeme závěsy, polštářky, římské rolety a ostatní bytový textil.Prodáváme a montujeme garnýže. Nabízíme konzultace ohledně dekorace interiéru. Provádíme redesign interiéru. Připravujem workshopy.