Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Služby: -oblast zpracování průkazu energetické náročnosti budov -energetické audity Dodávka, montáž: -tepelná čerpadla pro bytové domy -vzduchotechnika a klimatizačních jednotky Práce: -zajištění komplexní elektroinstalace včetně revize

Výroba, prodej: -automatické dveře -typy křídel dveří -pohyny dveří.

Výroba venkovních rolet, bran, markýz a rolovacích mříží.

Exsport a import nářadí, měřidel a nástrojů pro obrábění a frézování.

Bazar kancelářského nábytku. Prodej, výkup a pronájem použitého kancelářského nábytku. Výroba nábytku - vlastní truhlárna, nábytek na míru, stoly, skříně, vestavěné skříně, kuchyňská linka a další.

ARCHA průmyslová kancelář Praha. Nabízí pronájem a prodej: -průmyslové, skladové a spediční objekty na území Prahy, Středočeského kraje, i v celé ČR -skladové prostory, sklady -pozemky, obchodní nemovitosti -výrobní a skladovací haly -nebytové prostory -komerční a kancelářské prostory, plochy -průmyslových areálů nebo jejich ...

Činnost firmy ŘEZIVO, DVEŘE, s.r.o. převzata společností Démos trade, a.s. - pobočka Praha - ŘEZIVO, DVEŘE Prodej - dřevomateriál pro stavební firmy - stavební řezivo - palubky, dřevěné podlahy - dveře

Služby: -úklidové práce -údržba zeleně -komunální služby

- reklamní činnost a marketing - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost - inženýrská činnost v investiční výstavbě - montáž a opravy vyhrazených elektrických zařízení - projektová činnost ve výstavbě - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - silniční motorová doprava silniční vnitrostátní - silniční motorová doprava ...

Český výrobce ložnicového nábytku. Postele z masivu, rozkládací postele, postele s úložným prostorem, komody a noční stolky. Zdravotní matrace vyrábíme ze studené pěny, líné paměťové pěny a latexové matrace. Dovážíme lamelové rošty. Prodejny Praha, Brno a Tábor.

Prodejna a půjčovna stavebních strojů a nářadí HITACHI : - stavební stroje - vrtací a sekací kladiva - SDS plus/max - sekací a bourací kladiva - kotoučové pily - mafly - pily ocasky - přímočaré pily s předkyvem - hoblíky - vibrační brusky - průmyslové vysavače - ohýbačky a střihačky stavební oceli - úhlové brusky.

Návrh přírodních bazénů, jezírka na koupání. Firma Ekopool je jediný autorizovaný partner rakouské firmy Biotop v České republice. Náš tým je plně připraven zrealizovat Vaše představy budoucího bazénu ruku v ruce s udržitelným rozvojem a přírodou.

Internetový prodej, e-shop: - plastové, dřevěné a pletivové ploty -terasové dlaždice, terasová prkna -hranoly -příslušenství -zahradní nábytek.

Služby: -kurzy olejomalby. Malba, prodej: -obrazy.

Zakázková výroba nábytku - pokoje -obývací -studentské -dětské -kuchyně -koupelny -ložnice

Dovoz, distribuce: - výrobky ELASTOLITH - cihlové obklady

Realitní kancelář. Pronájem apartmánů v Praze.

Měření a regulace pro rodinné a inteligentní domy Montáž - tepelná technika - klimatizace - vzduchotechnika.

Realitní kancelář - byty - domy - pozemky - komerční objekty.

Dodávka a prodej: - bazénová chemie - osvětlení - vodní atrakce - protiproudy - hydromasážní bazénky - vířivky.