Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, velkoobchod, maloobchodní prodej, export: -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské postýlky -všechny typy roštů -polohovací -lamelové.

Nefunguje chladicí zařízení? Potřebujete odstranit závadu na Vašem mrazáku nebo chladicím boxu? Hledáte profesionálního opraváře chladniček a mrazniček? Specialista na chladicí zařízení - firma Jaroslava Hamerníka, je pro Vás to pravé! Nabízíme kompletní služby v oblasti oprav různých chladicích zařízení a servis klimatizačních zařízení. ...

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi či podnájmu? Spolehlivá realitní kancelář působící na trhu více než 18 let Mikoláš - reality Vám nabízí nemovitosti k prodeji či pronájmu. V naší nabídce naleznete domy, byty, rekreační objekty i pozemky.

Hledáte zahradníka? Potřebujete upravit zahradu? Naše firma provádí údržbu a zakládání zeleně. Zajišťujeme především kompletní údržbu veřejných parků na pražském Petříně pro Magistrát hl. m. Prahy a spolupracujeme také s městskou částí Praha 1 a Praha 5, na jejichž území se veřejná zeleň na Petříně nachází.

Společnost nabízí své služby nejen svému jedinému akcionáři, ale i jiným osobám. Hlavními činnostmi společnosti jsou správa a údržba nemovitostí, realitní činnost (prodej nemovitostí, zajišťování převodů družstevních bytů do osobního vlastnictví apod.), inženýrská činnost v investiční výstavbě a výroba a rozvod tepelné energie. Náplní správního ...

Naše firma poskytuje komplexní služby v oblasti úpravy a filtrace vody pro pitné, užitkové i technické účely. Zabezpečujeme služby jak pro rodinné domky a chaty, tak i pro stravovací a ubytovací zařízení, kotelny, prádelny, města, obce i průmysl. Na základě znalosti kvality vody, nejlépe jejího laboratorního rozboru, a účelu užití Vám ...

Distribuce nátěrových hmot a příslušenství. Na dřevo: - barvy vrchní na dřevo - barvy základní na dřevo - laky - lazury - napouštědla, mořidla.

Dodáváme vše, co potřebujete pro zdravé a chutné vaření, přípravu nápojů a kávy a péče o tělo od premiových značek Tefal, Moulinex, Rowenta, Krups a Lagostina.

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

Realitní kancelář: -poradenské služby spojené s koupí, prodejem a pronájmem nemovitostí - tržní ohodnocení nemovitostí - marketingové studie.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, výroba, export a import: - zdravotní matrace - postele a postelové systémy - lamelové rošty - lůžkoviny a příslušenství.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Prodej: - elektroinstalační materiál.

Výroba a prodej podlahových konvektorů - vytápění.

Specializujeme se na sedací soupravy, křesla a taburety.

Obchodní dům Včelka, textilní zboží. Široké spectrum zboží pro celou vaši rodinu. Naše nabídka bude stále aktualizována a doplňována a tím u nás naleznete stále nové a nové věci. Nabízíme široké spektrum zboží pro celou rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnice - hry - plyšové hračky pro miminka, holky a kluky - ...

Hlavní oblasti činnosti naší společnosti jsou: - prodej kancelářské techniky pro tisk a zpracování dokumentů - návrh a výroba prototypů elektronických zařízení, testování zapojení, výroba prototypů plošných spojů ve vlastním provozu - instalace vstupních systému a kamerových okruhů, které nejsou využity jako zabezpečovací a poplachové systémy s ...

Naše společnost se zaměřuje na internetový prodej nábytku do interiéru a exteriéru. Naleznete u nás nábytek do obývacího a dětského pokoje, kuchyně, koupelny nebo zahrady. Zajišťujeme dovoz a montáž.

Provozovatel lázeňských domů.

Nabídka developerských a realitních služeb

Kvalitní a levné polykarbonáty. Naše polykarbonátové desky jsou určeny jak pro hoby, tak i profi použití. Nízká cena neznamená nižší kvalitu. Vždy jsem nejlevnější. Polykarbonátové desky, vchodové stříšky, WPC podlahová prkna, skleníky a montážní příslušenství pro polykarbonát a WPC.Vlastní sklady, všechno zboží skladem. Doprava zajištěna v ...