Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Společnost SSI Schäfer s.r.o. poskytuje služby v oblasti odborného řešení pro logistické systémy a techniku pro odpady. Jsme hlavním dodavatelem plánování a zavádění sloučených logistických systémů. Dále nabízíme moderní koncepty při nakládání s odpady. Logistické systémy - automatizované třídící a skladovací systémy - manipulační systémy a ...

Prodej interiérových, zahradních a venkovních svítidel. E-shop, kamenná prodejna.

Stavební firma, provádění staveb na klíč, dodávky a montáže oken (plastová, EURO, AL). Rekonstrukce, revitalizace. Zemní práce, demolice. Pronájem věžových jeřábů.

Dodávky dětstkých nastavitelných židlí JITRO a dalších dřevěných doplňků do dětkých pokojíčků.

Silniční a vodohospodářské stavby: - výstavby a obnovy komunikací, včetně stabilizačních vápenných, cementových vrstev, štěrkových hutněných vrstev, vrstev MZK, živičných postřiků, vsypných makadamů, vrstev OKS, ABS, ABJ apod. - výstavby trubních propustků, mostků, hospodářských přejezdů s vyzdívkou kamenných čel - výstavba kanalizací a ...

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Import a export širokého sortimentu zboží. Pro Českou republiku zastupuje několik renomovaných zahraničních výrobců: - Bollé - brýle - Gerber - nože, nářaďové systémy - Hi - Tec Magnum - obuv - Peli - kufry, svítilny.

Prodej: - zahradní rostliny - substráty a kůra - osiva - hnojiva a postřiky - keramické a plastové truhlíky a květináče. Realizace a úpravy zahrad.

Malování, lakování, nátěry: -okna, dveře -dřevo, plast -podlahy -dřevěné, parketové, PVC, koberce. Zakázková truhlářská výroba: -opravy a repase oken i dveří ve staré i nové zástavbě -výroba zakázkových kuchyní a nábytku -repase (rekonstrukce) starožitného nábytku od roku 1758. Stavební práce: -rozsáhlé zkušenosti s ...

Dodáváme: - žaluzie - rolety - markýzy - garnýže - sítě proti hmyzu - posuvné brány - garážová vrata - ploty. Dle Vašich potřeb Vám dodáme žaluzie vertikální či horizontální z několika druhů materiálu- hliníkové, látkové či bambusová.

Dodávky vzduchotechniky a klimatizace na klíč: - Split-systémy - engeneering - projekt - dodávka - montáž

Architektonické návrhy staveb a kompletní projekty od návrhu po stavební povolení: rodinné domy a novostavby, rekonstrukce a přístavby, památky, zpracování dokumentace, architektonické studie, poradenství a dozor.

Výroba: - eurooken - balkónových a vnitřních dveří - atypických kuchyňských linek. Zakázková výroba nábytku. Výroba celodřevěných schodišť.

Produkty: -kování pro krby a kamna -krbová kamna -krbové desky -krbové kameny -krbové vložky -krby na dřevo -krby na dřevo a uhlí -krby, otevřené -ochranné prostředky na krby -pece na pizzu -plynové krby -sanace krbů -skla pro krby -stavební díly krbů -vybavení pro krby -zahradní domečky -kůlny na ...

Stavba – novostavba – přístavba – přestavba nástavba – vestavba - rekonstrukce - návrh stavby – vypracování studie - stavební projekt pro stavební povolení - zhotovení rekonstrukce - výkres rychle, levně a spolehlivě. Postup práce 1) NÁPAD Nápad, stavební záměr, představa …nemusí být vždy hotová, dá se formovat, upravovat dle přání, potřeb ...

Výroba, prodej: - hydraulické hadice všech druhů - šroubení, redukce, příchytky - rychlospojky, uzavírací kohouty - příruby a přírubové spoje - měřící technika, bezešvé trubky.

SULKO - specialista na plastová okna, dveře

Naše služby: - poradenská a projekční činnost v oboru průmyslového odsávání - prodej sací zařízení.

Prodej, servis, půjčovna: - elektrické ruční nářadí - zahradní technika.

Komletní administrativně-technická správa nemovitostí, údržba zeleně, úklid, havarijní servis

Velkoobchod dětské oděvy a textil. Nabízíme licenční dětské oděvy značek Hello Kitty, Spiderman, Cars, Jahůdka a mnoho dalších. Dále bytový textil pro děti s licenčními motivy. Výrobci, které nabízíme: Setino, Sun-City France a další.