Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
skleněné obklady pro interiér.

Velkoobchod, prodej, oprava, servis, montáž, instalace: - klimatizace LG Electronics, Midea - klimatizace do kancelářských a bytových prostor, servery, ústředny - domácí chlazení a klimatizace - bazénové odvlhčovače - bazénová čerpadla

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod

Prodej, maloobchod: -koupelnový nábytkek

Realitní činnost - bytové prostory - nebytové prostory Poradenství - prodej a pronájem nemovitostí

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků, které se týkají bydlení

Znalecké posudky v oblasti nemovitého majetku, hodnoty firem Prodejní plochy pro obchodní řetězce působící v ČR

Stavební a projektová činnost. Finanční a právní poradenství, hypotéční úvěry. Prodej stavebních systémů: - DURISOL - THERMOMUR. Výroba: - plastová okna - dveře - zimní zahrady z profilu REHAU S 730 - dřevěná okna - dveře - zimní zahrady z EURO profilů - stavební komponenty - fasádní systémy z Al profilu HEROAL.

Nabízím prodej, monáž a servis garážových vrat Hörmann, samostatných a posuvných bran značek Hörmann, FAAC, BFT, BENINCA a SOMFY.

Kychyně, výroba kuchyní. Naše sestavy jsou svou kvalitou srovnatelné s tradičními výrobci a při výrobě je používáno odolných folií a samozřejmě i lamina.

Vítejte v internetovém obchodě Svítidla-Prodejna.cz, který disponuje širokou nabídkou svítidel a osvětlovací techniky. Hledáte osvětlení do domu, bytu, na balkón nebo na verandu? Vybírejte v bohatém sortimentu, který tvoří svítidla nejrůznějších tvarů, stolní i stojací lampy, bodová svítidla, lustry i nástěnná svítidla.

Dodávání dřevěných garážových vrat, eurooken a vchodových dveří.

Internetový specialista na kuchyňské a domácí spotřebiče.

Naše firma poskytuje klientům komplexní služby související s vlastnictvím nemovitosti. Služby jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu k zákazníkovi. Snažíme se přizpůsobit potřebám našich klientů a nabízet vlastníkům doplňkové služby s pozitivním efektem na kvalitu bydlení nebo uživatelského komfortu.

Pronájem a prodej nemovitostí, byty, domy, pozemky, kancelářské objekty, chaty, oceňování nemovitostí.

Developerská činnost. Developerské služby. Bydlení v přírodě v obci Líčkov, nedaleko města Žatec a okresního města Louny. Realitní služby. Zprostředkování - prodej: - stavební pozemky pro stavbu rodinného domu, inženýrské sítě jsou rozvedeny. Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy.

Realizované originální návrhy látek ak. mal. Evy Jandíkové. Škála barevných velkých i drobných pruhů. Prodej metráže, hotových ložních povlečení, ubrusů či jiných bytových doplňků v atelieru i přes e-shop. Možnost zakázkového šití. Látky jsou jemné pohmatem jako popelín (gramáž: 120 g/m2), 100% bavlna.

Služby: - projekce a realizace interiérů, dodávky interierů na klíč.

Služby, montáž: -okna, dveře, garážová vrata. Výroba, obchod, prodej, poradenství, kalkulace, dodávky na klíč, zaměření, montáž, oprava, údržba, servisní práce záruční i pozáruční: -výplně stavebních otvorů -plastová a hliníková okna v barevné škále podle RAL (i atypy kruh, trojúhelník) -AL, PVC dveře -zasklívání dvoj, trojskla, ...

Údržba zeleně - sekání trávy a svahu - mulčování - hnojení - pořezy a tvarování stromů a keřů

Architektonické a urbanistické návrhy. Kompletní zpracování dokumentace. Příprava staveb a kontrola jejich realizace: - inženýring - řízení staveních prací. Počítačová grafika, vizualizace: - zhotovení 3D modelů.

Firma NOMEX GROUP s.r.o. je firma s více jak 17ti letou praxi v oboru zpracování kamene. Profesionální služby v oboru kamenictví, zednictví. Rekonstrukce bytu a bytových jader. Nabídka kamenických prací. Výroba krbů, schodů, kamenu pro kuchyně a koupelny, dlažeb, kostek a výrobků z žuly, mramoru a pískovce.