Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební firma: - úklid domů, bytů a kanceláří - péče o zahrady a zeleň.

Pronájem kanceláří a virtuálních kanceláří v Praze 5, nabídka údržby nemovitostí (malířské, zednické a štukatérské práce, mytí, opravy a celkové rekonstrukce fasád apod.).

Zabýváme se osobní a nákladní dopravou, zimní údržbou, zahradnickými službami a opravami motorových vozidel

Internetový prodej: - sušáky na oblečení - termosky - mixéry - odšťavňovače. Export, import malé elektro spotřebiče. Kategorie: - sušáky na oblečení - termosky s auto-ohřevem - trouby - soya makery - odšťavňovače - rychlovarné konvice.

Dodávky, prodej: - španělské obklady a dlažby - sanitární keramika - sprchové kouty - vodovodní baterie - nábytek do koupelen - koupelnové doplňky.

Dodávka, montáž, realizace: - zdvojené podlahy HEWETSON (komplexní nabídka, dřevotřískové, minerální desky pro extrémní zatížení, celoskleněné desky pro speciální aplikace) - čistící a vstupní zóny, bariéry, rohože - přemístitelné, přestavitelné, systémové, mobilní příčky NORDWALL - EXTRA, LUCE, DIVA (snadná přestavitelnost, ...

Lukáš Košlík - Podlahové krytiny. Prodej a montáž podlahových krytin. Prodej a montáž: - plovoucích podlah a parket - dalších podlahových krytin práce jak v domácnostech tak ve firemních a veřejných prostorách.

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Firma se zabývá prodejem: - rozkládací sedací soupravy - polohovatelné postele pro zdravé spaní - čalouněný nábytek - sklopné postele - antialergické přikrývky a polštáře Klinset. .

Provozujeme velkoobchod a maloobchod vzduchotechniky. Mezi naše služby patří projekce, dodávka, montáž a servis. Další naše činnosti jsou elektro práce, stavební práce, vodoinstalatérství. Prodáváme ventilační turbíny Lomanco.

Přímý výrobce, dovozce a prodejce dveří, podlah a schodišť. Sklad Praha. Nyní novinka na trhu- Bambusové celomasivní dveře.

Natěračské práce Návrhy a realizace - interiéry Bourací práce včetně likvidace suti Základy a zakládání staveb Zednické prácerekonstrukce - bytová jádra

-Výroba měřicích, zkušebních, navigačních, optických a fotografických přístrojů a zařízení -Výroba neelektrických zařízení pro domácnost -Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Stavba a výroba plavidel -Výroba vlákniny, papíru a lepenky a zboží z těchto materiálů -Vydavatelské činnosti, polygrafická ...

Správa budov a nemovitostí Úklidové služby Renovace - tonerových a inkoustových kazet

Maloobchod - obklady - dlažby Velkoobchod - obklady - dlažby Grafické návrhy Maloobchod a velkoobchod - sanitární keramika

Prodej a montáž - dřevostavby Zakázková výroba - kuchyně Zakázková výroba - nábytek (vestavěné skříně, stoly, skříňky, ...) Prodej - podlahy Prodej a montáž - okna - dveře Montáž - podlahy

GIFAB Project s.r.o. Podpora při zakládání společností Vedení firem Spravování majetku Právní poradenství Jsme členy Asociace realitních kanceláří České republiky.

Návrhy - interiéry Architektonický ateliérprojektové práce Rekonstrukce - historické objekty

Developerská firma. Developer industriálního parku. Realitní služby. Pronájem: - skladové prostory - kancelářské prostory v administrativní budově.

Prodej a servis ručního a elektrického nářadí a příslušenství.