Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Původní činnostní bylo měření a zaregulování VZT zařízení. Rozsah činnosti byl rozšířen na: - dodávky a montáž VZT zařízení - dodávky a montáž chladicích a klimatizačních zařízení - projekci VZT a chladicích zařízení - servis namontovaných zařízení

Dodávky klimatizační, průmyslové chladící a vzduchotechniky. Kontroly a revize protipožárních klapek.

Linfo s.r.o. nabízí přírodní linoleum od firmy Forbo: - Linoleum pod obchodním označením MARMOLEUM® a ARTOLEUM®. Marmoleum systém: - pokládání podlahové krytiny MARMOLEUM® začíná podkladními vrstvami. - dva systémy vyrovnání podkladu vyvinuté firmou Forbo - pro zajištění dokonale hladkých povrchů: systém MDF a Paveplus. Systém ...

Zajistíme správu nemovitostí pro SVJ, družstva a vlastníky, správu bytových i administrativních objektů, havarijní službu, úklidové a údržbářské práce. Poskytujeme účetní, daňový a právní servis. Zprostředkujeme prodej a pronájem nemovitostí.

Prodej a pronájem kancelářských prostor.

Prodej veškerého materiálu pro stavbu krbů a kamen, rekonstrukce, projekce, stavby po celé ČR. Společnost dodává veškerý stavební materiál ke stavbě kamen a krbů. Pokrýváme široké spektrum požadavků zákazníků, od špičkových výrobků ve vyšších cenových hladinách až po prvky a zařízení velmi přijatelné cenové úrovně a kvality. Většinu námi ...

Společnost Elektro-System-Technik s.r.o. (EST) se za více než 15 let své existence stala zavedenou obchodní firmou v oblasti prodeje výrobků pro elektroinstalaci. V ČR a SR zastupujeme renomované výrobce z Německa, Francie, Belgie, Rakouska a Itálie, kteří patří ke špičce ve svém oboru. Produkty můžete zakoupit v síti velkoobchodů po celé ...

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace. Prodej, servis: - nové nářadí - použité nářadí. Technické služby. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem. Marketing, mediální zastoupení, fotografické služby.

Mezi hlavní činnosti, kterými se společnost zabývá, patří: - pronájem a montáž fasádního lešení, pojízdného lešení - pronájem stavebních výtahů - půjčovna stavebních strojů a nářadí - půjčovna zahradní techniky POJÍZDNÉ LEŠENÍ - pronájem, montáž: - lešení CUSTERS.

Výroba, prodej: -hliníkové profily -dráty -lana -fasády -okna -dveře -obklady stěn a stropů -dělící příčky.

Firma Henkel působí ve třech základních obchodních oblastech: 1.prací a čisticí prostředky 2.kosmetika a lepidla 3.těsnicí hmoty a prostředky pro povrchovou úpravu kovů.

Dřevěné vybavení nebytových prostor: - restaurace - bary. Návrh a výroba zakázkového nábytku: - kuchyně - ložnice - předsíně, vestavěné skříně.

Naše firma Revosun se zabývá veřejným osvětlením, na které nepotřebujete elektrické připojení. Osvětlovací solární systém, kde zdroj je fotovoltaický modul, který ukládá vyrobenou elektřinu do vysoce kvalitní trakční baterie.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Eshop hračky, chovatelské potřeby, kamna, krby, nářadí, myčky, trampolíny, sušičky.

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

Dodávka a montáž hliníkových a plastových dveří, oken, zimních zahrad. Dodávka a montáž žaluzií, markýz, plastových obkladů.

Jsme firma zabývající se veškerou truhlářskou výrobou: - z měkkého i tvrdého masivního dřeva - z lamina - z dýhované dřevotřísky. Zařizujeme soukromé byty, kuchyně, domy, banky, hotely, pensiony, obchody, školy, benzinové pumpy i kanceláře po celé ČR, to vše na míru.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy