Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Eshop: autodoplňky, domovní zvonky, prodlužovací kabely

Nabízíme celé květy růží a okvětní lístky z růží, sušené speciální technologií - mrazem sušené - zachovávají svou původní barvu, tvar, velikost. Vhodné pro slavnostní příležitosti (svatby, křtiny, rauty), pro floristy a květináře (dekorace, vazby).

Návrhy a výroba - nábytek i atypický Architektonické návrhy

Projekce, realizace, rekonstrukce a servis - bazény - betonové - laminátové - nerezové - polypropylenové - whirlpooly

Truhlářství, podlahářství -vestavěné skříně -zakázková výroba nábytku

Plynoinstalační práce Topenářské práce Správa - nemovitosti Úklid bytových domů odoinstalační práce

Truhlářské práce Výroba - kuchyňský nábytek Výroba - kancelářský nábytek Montáž - nábytek Výroba - atypické a interiérový nábytek (skříně, postele, stoly, ...)

Jsme kreativní rodinný architektonický a projekční ateliér, který si od doby svého vzniku v roce 1991 klade za cíl v maximální míře pomoci při řešení stavebních záměrů našich klientů.

Prodej nemovitostí pro zahraniční klientelu.

Firma CIBET byla založena v roce 1990. Patří mezi významné firmy v oblasti prodeje a distribuce: - nářadí - nástrojů - strojů pro stavebnictví a průmysl. Současně distribuuje i zahradní techniku. .

Návrhářská, designérská, aranžérská činnost a modeling

Půjčovna: -brusné a čistící stroje na parkety a podlahové krytiny.

Služby pro firmy a domácnost: - realitní - bezpečnostní - péče o zdraví

Prodejny: Ústecká 822 Praha 8 Dolní Chabry tel.: 255715211 U Makra 130 Průhonice (EXIT 6 Průhonice z D1) tel.: 255715311 Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: - lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Sanita: ...

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - komerční objekty Reality - poradenství - zpracování smluv

Truhlářské práce Restaurování - starožitný nábytek Zakázková výroba - kuchyně Opravy - nábytek Montáž - nábytek - nábytek z masivu a lamina vestavěné a šatnové skříně s posuvnými dveřmi, ložnice, dětské pokoje, botníky.

Poskytuje komplexní servis spojený s nákupem plynových spotřebičů, topení a sanity. Pro klienty společnosti Pražská plynárenská a.s. nabízíme veškerý sortiment zboží za trvale snížené ceny. Poskytování plného komfortu a neustálého přehledu o investovaných penězích umožňuje našim zákazníkům mít celou stavbu nebo rekonstrukci pod plnou kontrolou a ...

Zabýváme se prodejem plastových oken a nabízíme vchodové, terasové a zasouvací dveře a distribuujeme hliníkový sortiment.

Stavební činnost: - výstavba občanských, bytových a průmyslových staveb - realizace nosných a základových konstrukcí - realizace hrubých vrchních a hrubých spodních staveb - rekonstrukce, sanace a modernizace staveb - střešní nástavby - montované ocelobetonové stavby - opěrné a sanační stěny - zemědělské a průmyslové ...

Zabýváme se pronájmem bytů a kancelářských prostor.