Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář - rodinné domy - byty - chaty a chalupy - pozemky - nebytové prostory

Opravy - koberce Čištění - koberce

Nabídka keramických obkladů a dlažeb do koupelen i vnitřních prostor. Široký výběr venkovních mrazuvzdorných i zátěžových dlažeb, keramické i skleněné mozaiky, masivní parkety i vlysy z mnoha druhů dřevin vč. exotických. Nabídka sanitární techniky

Zakládání a správy společnosti v České republice.

Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím. Nabízíme široký sortiment Dárků, Dekorací a Bytových doplňků z Velké Británie, Belgie a USA.

Služby: -scelování -opravy a úpravy veškerých oděvů kožených a textilu -opravy snowboardových, lyžařských a jiných sportovních oděvů -šití bytového textilu: -záclony -závěsy -přehozy -ložní prádlo -čištění chemické i mokrou cestou -oprava kožené galanterie: -kabelky -batohy všeho druhu.

Velkoobchod s rámy a potřebami pro rámaře. Dovozce kovových i dřevěných rámů a paspart. Značky Fontanelli, Adhisa, Crescent, DPI a další. Řezací servis, dodávky do 24h. Prodej řezacích strojů.

Luxusní postele a matrace Saffron. Postele Saffron jsou jedinečné, ručně vyráběné výrobky z výhradně přírodních materiálů. Naši zkušení mistři vybírají ty nejlepší materiály z celého světa a garantují její nejvyšší kvalitu. Také proto nabízíme záruku 30 let na každou postel.

Prodej topenářského a instalatérského zařízení a potřeb.

Prodej osvětlovacích těles a příslušenství.

Kuchyně, koupelny přestavba, realizace. 3D návrhy.

Prodej dárkového zboží pro děti i dospělé. Nabídka hraček a kuchyňského vybavení.

Výroba, prodej: -kancelářský nábytek PROFIL -lékařský nábytek PRAKTIK -obývací stěny STONE -ložnice LINDA. Služby: -kompletní realizace interiérů včetně návrhu a odborného poradenství -zajištění vybavenosti interiérů nemocnic, škol, domovů důchodců, apod. o sedací nábytek, záclony, žaluzie, kancelářské doplňky, ...

Dodávka - garážová vrata výklopná, sekční, křídlová, lineárně posuvná - střešní okna, markýzy - plastová okna - balkonové dveře - plastové dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře Zasklívání oken. Dodávka - předokenní rolety - roletky - japonské stěny - vnitřní žaluzie.

Velkoobchod a maloobchod s textilním zbožím od českých výrobců (např.JITEX): -dámské a pánské ošacení a oblečení trička, mikiny, leginy, tepláky, roláky, svetry, kalhoty -konfekce -spodní prádlo - i antibakteriální -ložní soupravy, prostěradla.

Rizikové kácení - prořez stromů Zakládání a údržba okrasných zahrad a veřejné zeleně.

Více než jedenáct let se zaměřujeme na kvalitní topenářskou a instalační techniku předních světových a tuzemských výrobců, garantující vysokou kvalitu, bezproblémovou funkčnost a v neposlední řadě splňující vysoké designové nároky kladené na zařízení dnešních moderních interiérů. Nabízíme ucelený sortiment topenářské techniky, podlahového ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Rizikové kácení stromů - arboristické práce - údržba zahrad - péče o trávník - příprava pozemku pro výsadbu.

Prodej: - malovaný textil - malované sklo.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí