Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Dovoz a prodej - plynové kondenzační kotle nástěnné a stacionární - kondenzační kotle Geminox THRs a ZEM - kondenzační kotle Seradens - bytové stanice Modusat - solární systémy Gemelios - nepřímotopné zásobníky vody

Prodej a pronájem bez realitky. Nabídka bytů a domů přímých majitelů bez provize pro realitní kancelář. Inzerce na desítkách realitních inzertních serverů v České republice. Bez provize, bez realitky na RealitniSekac.cz.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál a svítidla. Sortiment: -kabely, vodiče a příslušenství -elektromateriál, kabelové žlaby, -domovní spínače, zásuvky a vidlice -průmyslové spínače, zásuvky a vidlice -přepěťové ochrany -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, spouštěče -pojistky, spodky, ...

Dovozce, distributor a prodejce strojů, nástrojů, nářadí, spojovacího materiálu, brusiva, pracovních oděvů a příslušenství vysoké kvality. Provozování specializovaných e-shopů a kamenné prodejny. Možnost dodání staveb, stavebních částí a stavebního materiálu.

Prodej lepidel, tmelů, epoxidů, penetrací pro stavby, průmysl i domácnost, lepící servis

Projektování pozemních staveb a interiérů.

Realitní kancelář Zprostředkování koupě: Nemovitosti v zahraničí, nemovitosti v Chorvatsku, nemovitosti v Řecku, nemovitosti v Bulharsku, nemovitosti v Rakousku, nemovitosti ve Španělsku, nemovitosti na Floridě.

Malířské práce Tesařské práce Truhlářské práce Rekonstrukce - provozovnykompletní interiérové práce Úklidové práce Výškové práce Opravy fasád - stavební práce - kompletní interiérové práce.

Prodej a montáž - vertikální a horizontální žaluzie Prodej a montáž - plastová, hliníková, dřevěná okna - plastové dveře, protipožární dveře a okna, - vnitřní a venkovní parapety Prodej a montáž - zimní zahrady, fasády, lité podlahy, - omítky strojní sádrové, schody betonové, - lité podlahy.

Nascogarden – automatické závlahové systémy K-Rain od realizace zahrad, úpravy zahrad, podzemní závlahy.

Prodej - veterinární kosmetika IV SAN BERNARD Prodej - ruční nářadí a brusiva - Knipex Benning, Parat, VSM

Designérské a architektonické studio. Produktový design, design nábytku, komplexní řešení interiéru a drobná architektura. Vůdčí osobností studia je Jan Padrnos. Další činností společnosti je vývoj, výroba a dodávky městského mobiliáře.

Prodej a rozvoz květin a svatebních kytic. Realizace dekorací a květinových aranžmá.

Internetový prodej domácích spotřebičů : - pračky - myčky - mrazničky - chladničky - myčky nádobí - sušičky prádla - sporáky - malé spotřebiče.

Prodej nábytkového sortimentu z ČR a zahraničí. MALOOBCHOD - VELKOOBCHOD - DOVOZ - KOOPERAČNÍ VÝROBA: - sedací soupravy - jednotlivé komponenty - pohovky.

Maloobchod, velkoobchod, dovoz: - interiérový nábytek se zaměřením na variabilní sedací soupravy, jednotlivé komponenty a pohovky.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Lakýrnické práce Malířské práce Renovace van

Kohout Reality je největší renomovaná realitní kancelář v Praze 10 s dlouholetou praxí v oboru realit.

Výroba, prodej, montáž: - garážová vrata

Vybavení koupelen a WC - sanitární keramika..