Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Stylové zahrady: - návrhy - realizace - údržby zahrad.

Martin Litvák - AAZinteriéry Praha. Zakázková výroba kuchyní, kuchyně na míru, realizace kuchyní, vestavěné skříně na míru, zakázková výroba sektorové kuchyně:.

Provádíme PŘEVODY BYTU do osobního vlastnictví dle zákona č. 72/94 Sb., vypracování PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA NEMOVITOSTI, zaměření jednotek, SMLOUVY o převodu jednotky, včetně podání do katastru nemovitostí, založení společenství vlastníků ( SVJ ), tzn. zpracování stanov i podání na rejstříkový soud, popř. další služby spojené s převody. Vše jsme ...

Výroba elektrických rozvodných, řídicích a spínacích zařízení.

Klimatizace: - poradenství - dodávky a zajištění montáže klimatizační techniky pro kanceláře, byty, obchody, rodinné domky, budovy, výrobní prostory, servrovny atd. - záruční a pozáruční servis - dodávky náhradních dílů - velkoobchod s klimatizační technikou.

Velkoobchod, maloobchod: -garážová vrata -otevírače-garážová, zahradní vrata na dálkové ovládání -vodní čerpadla. Výroba: -garážová vrata -zahradní brány -ploty -výrobky-umělohmotné profily. Zakázková zámečnická výroba. Prodej: -umělohmotné profily -umělohmotné výrobky.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.

Investiční společnost. Developerská činnost. Podpora rozvoje obchodního, kancelářského, rezidenčního a logistického sektoru.

Realitní makléř. Realitní činnost Finanční poradenství. Hypoteční a podnikatelské úvěry.

Stavebniny, e-shop, provádění stavebních, bouracích, zemních a úklidových prací, autodoprava, likvidace odpadů.

Firma NEJGarden nabízí komplexní služby v oblasti péče o zahradu: - instalace automatických zavlažovacích systémů - zakládání nových zahrad - rekonstrukce vzrostlých zahrad - průběžná údržba zahrad - péče o trávník, především často žádané provzdušnění - stavební práce - výstavba plotů, zídek, pergol - pokládka dlažby ...

Zabýváme se výrobou i montážemi podlahových krytin, plovoucích podlah a parket.

Realitní kancelář - prodej stavebních parcel na rodinné domky a byty - zajišťujeme projektovou dokumentaci pro územní řízení a stavební povolení na inženýrské sítě - zajištění posudků a geodetických služeb - pronájem nebytových prostor - oceňování nemovitostí

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Renomovaný výrobce plastových oken a dveří z 5-ti komorových profilů KÖMMERLING.

Stavebniny s vlastní dopravou. Specialista na produkty KNAUF - malt. směsi, sádrokarton, barvy TS. Prodáváme: Wienerberger, Ytong, Isover, Schiedel, Baumit, Soudal, Schonox, Hasit, Sika, Mapei, Primalex, Diton, Bachl, ICOPAL VEDAG, Kooperativa.

PROHEAT s.r.o. nabízí: - montáže vytápění, sanity a plynu - revize plynu - montáže kotelen a výměníkových stanic - správa a provoz kotelen - montáže vodoměrů - projekce a poradenství - velkoobchod a maloobchod topení, voda, plyn - prodej kotlů a plynových spotřebičů - stavební práce - kominictví.

Obklady, dlažba RAKO, sanitární keramika JIKA, vany, sprchové kouty RAVAK, vodovodní baterie HANSA, koupelnový nábytek DŘEVOJAS, stavební chemie MUREXIN, nářadí pro obkladače..

Nemovitosti: - výběr z naší nabídky nového bydlení nebo Vám najdeme bydlení na míru z nabídky na trhu starších nemovitostí - vykoupíme nebo zajistíme prodej Vašeho současného bydlení - zajištění kompletních realitních služeb při koupi a prodeji nemovitosti Stavby: - kompletní výstavba rodinných a bytových domů na klíč - prodej, ...

Sanitární armatury a zařízení: - tlačné ventily - infra ventily - termostatické ventily - ostatní ventily a zařízení - sanitární doplňky. Průmyslové armatury a zařízení: - bezpečnostní sprchy - laboratorní ventily. Kalová čerpadla: - kalová čerpadla bez vstupu pro WC - kalová čerpadla se vstupem pro WC - kalová čerpadla s ...

Silnoproudé rozvody do 1000V: - bytová výstavba - administrativní budovy - školy - průmyslová výstavba - veřejné osvětlení. Elektrorevize. Přihlášky k odběru elektrické energie. Rekonstrukce, opravy a údržba el. zařízení. EIB systémy a ovládání. Rozvaděče. Hromosvody. Ochrany elektrických zařízení proti ...