Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Dodávky a montáže oken Internorm, vchodových dveří, rolet a žaluzií.

Prodáváme a montujeme obklady, dlažby, sanitu a baterie. V naší nabídce najdete výrobky firem LB, Rako, Opoczno a Gaya.

Půjčovna nářadí pro stavbaře, zahrádkáře a kutily

Nabídka dekorací: - originální nádoby (keramické, plastové, perleťové, atd.) - oživení interiéru živými hrnkovými květinami (interiérové i exteriérové) - aranžmá ze suchých materiálů (bambusy, pruty, vrby, atd.) - výzdoba látkovými květy (pivoňky, orchideje, vlčí máky, apod.) - obrazy tištěné speciální digitální technologií, které jsou ...

- provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - ubytovací služby - velkoobchod a maloobchod - zprostředkování obchodu a služeb - správa majetku Praha a střední Čechy

Kompletní návrhy a realizace interiérů. Naše služby: - návrhy a realizace stylových interiérů - bytové interiéry - novostavby i rekonstrukce bytů a rodinných domů - komerční interiéry - vizuální styl a zařízení hotelů, restaurací, obchodů.

Zámková dlažba: -pokládka veškeré zámkové dlažby včetně jejího dodání a úpravy terénu. Ploty: -výroba a montáž všech druhů plotů včetně vrat a vrátek-zděné, ocelové, dřevěné. Obklady a dlažby: -dodávka a montáž obkladů a dlažeb v interierech a exterierech. Montáž plastových oken: -výměna oken ve spolupráci s ...

Firma zastupuje na českém trhu řadu belgických výrobců stavebních materiálů.

Výroba, služby: - rozvod elektrické energie - elektroinstalace - automatizace a řízení - slaboproudé systémy a přenos dat - elektrické a elektronické přístroje - rozvodnice, transformátory, vypínače, zásuvky, regulace.

Činnost: - dekorace interiérů a exteriérů provádíme ze živých, umělých, sušených a řezaných květin, rostlin a stromů, fontán, vodotrisků a kašen, ale také z imitací přírodních materiálů - zpříjemníme Vaše kanceláře, - dále veřejné prostory, restaurace, - Váš byt - navštívíme Vás osobně a poradíme při realizace Vašich představ - ...

Zakládání zahrad, sadové úpravy realizaze Zahradnické práce, sekání tráv údržba veřejné a soukromé zeleně, květiny v interiéru Vybavení interiérů živými hrnkovými a umělými květinami .

Výroba drěvených podláh: - intarzované parkety -plovoucí -masívní -vrstvěné -dvouvrstvé - dřevěné obložení schodů - vlysové parkety-klasické masivní - průmyslové podlahy - lamelové parkety - velkoplošné parkety - palubové podlahy - mozaikové podlahy - podlahy do sportovních hal - exotické podlahy - bambusové ...

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

kompletní návrhy a výroby kuchyňských linek přestavby bytových jader rekonstrukce bytů a kanceláří úklidové práce

Provádíme stavby občanské, bytové, průmyslové, rekonstrukce i památkových objektů, výstavba rodinných domů vč. projektů. Dále pak zajišťujeme technické rozvody VZT, ÚT, RTCH, MaR, el. obsluha objektů a nemovitostí, půjčovna nářadí a lešení, úklid.

Naše společnost se zabývá stavební činností - zejména rekonstrukce, bytů, domů, kancelářských prostor a jiné dle dohody. Provádíme také bourací, výkopové práce a provozujeme půjčovnu nářadí.

Realitní kanceláře - realitní činnost - právní servis - znalecké posudky

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Zastoupení, servis, zásilková služba francouzské firmy Blachere Illumination. Světelná technika: - dekorační prvky - vánoční a slavnostní výzdoba: - města - historická místa.

Společnost spravuje bytové a komerční nemovitosti, administrativní centra.Dále poskytuje s tím související-facility management, úklid vnitřní a vnější, zahradnické služby, likvidace odpadu, technickou údržbu budov, inženýrskou činnost.

Velkoobchod i maloobchod specializovaný na ručně vázané i tkané orientální koberce.

Firma se zaměřuje na zateplování objektů a komplexní revitalizace budov, dodávky a montáže oken, dveří a zimních zahrad, provádění malířských prací.