Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Projekty INSTABUS a DALI. Bezdrátové systémy. Inteligentní digitální elektrické rozvody. Měření osvětlení. Prodej: - osvětlení-interiéry, exteriéry - světelné zdroje - svítidla - projekty elektro a osvětlení.

Prodej, maloobchod, montáž: -ochrana proti holubům a vlaštovkám..

Značka LEDOX Lighting je předním inovátorem a výrobcem LED osvětlení.. .

Milan RÁŽ - DODOR poskytuje: - horizontální žaluzie (ISOdesign, interiérové, meziskelní, venkovní, dřevěné, imitace dřeva....)

Prodej ručně vázaných perských koberců speciální čistírna.

Činnost: - přímý dovoz a velkoobchodní prodej exotického dřeva v podobě: - podlahy iFLOOR - venkovní prkna iDECK - eurohranoly, řeziva, dýha - zahradní nábytek iGARDEN. Podlahy iFloor: - vnitřní podlahy - masivní - třívrstvé podlahy v různých designech a dřevinách - mebau, kempas, doussie, hevea, dub aj. - vrstvené podlahy - ...

U nás v kuchyňském studiu Kuchyně HERZ realizujeme vysoce kvalitní kuchyně na míru. Z nabídky kuchyňského studia Kuchyně HERZ si vyberete kuchyně moderní, designové i rustikální. Kuchyně vyrábíme ve spolupráci s německým partnerem již třikrát oceněným asociací středních výrobců kuchyní. Do všeho, co děláme, dáváme srdce s cílem maximálně uspokojit ...

Nabídka křišťálových svítidel, suvenýrů a hraček.

Elektrické spotřebiče, audio, video: -automatické pračky -myčky na nádobí -mrazáky -lednice -mikrovlné trouby

Železářství Mistr Železářství: - nářadí, nástroje - kování, zámky - zahrad. material, sekačky el. i benzínové - spojovací material, kotvící technika - hutní druhovýrobky - elektromaterial - instalační material - kamna + příslušenství - žebříky, AL schůdky - domácí potřeby

Výroba: - okna, dveře, zimní zahrady a jiných konstrukcí výplní stavebních otvorů..

Výroba, prodej a montáž: - posuvné skládací dveře - skládací lamelové dveře - žaluzie.

Nářadí a nástroje pro dřevaře, truhláře a zámečníky. Půjčovna elektrického nářadí NAREX: -vrtačky příklepové -brusky uhlové, vibrační pásové, excentrické, přímé..

Firma se zabývá velkoobchodním a maloobchodním prodejem bytových doplňků, dekorativních předmětů, hraček a školních potřeb.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Dovoz, distribuce, prodej: -kamna, krbové vložky zn. JOTUL.

Velkoobch, prodej: - bezdrátové domovní zvonky, alarmy - svítilny na ruční nabíjení a ultrazvukového měřiče vzdálenosti.

Atelier original Hořánek. Projekt, výroba, stavba: -krby, kamna.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Stavební firma Stavost s.r.o. se specializuje na stavby rodinných domů a užitkových objektů. Stavíme na klíč nízkoenergetické domy, dřevostavby, montované domy, pasivní stavby a půdní vestavby. Provádíme odborné rekonstrukce rodinných domů, bytů, chat, chalup i nebytových prostor. Nabízíme zateplení fasád, stavební dozor, rozpočty staveb a zemní ...

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodejní sklad Uhříněves. Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Kompletní dřevovýroba, výkup a prodej dřeva. Stavba rodinných domů na klíč a výrobních hal, rekonstrukce objektů, demolice s odvozem a zemní práce.