Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stavebniny. Prodej: - cement, vápenný hydrát, maltoviny, maltové směsi, omítky, sanační malty a ostatní pytloviny - cihelné výrobky, cihly - tepelné izolace, orsil, polystyren - hydroizolace - okna, dveře, zárubně - střešní okna VELUX - sádrokartony - pletivo - střešní krytiny, KM BETA - řezivo, střešní latě, prkna, stavební dřevo - ...

Výkup a prodej: - staré perské a orientální koberce.

Řezání vodním paprskem. Kovovýroba, zámečnické práce: - dveře, vrata - skleníky - mříže kované okrasné - ploty a zábradlí - schody i točité - zimní zahrady - štíty - bary a barové židličky - rampy - doplňky do koupelen - obklady z nerez oceli a mosazi - krby a krbové nářadí

Dodáváme široký sortiment nátěrových hmot: - základové protikorozní nátěrové hmoty - vrchní nátěrové hmoty - vodou ředitelné základové a vrchní nátěrové hmoty - jednovrstevné - strukturní nátěrové hmoty - bezbarvé laky - vodou ředitelné lazurovací laky.

Pokládka zámkové dlažby Opravy a zateplování fasád. Realizace základových desek. Prodej: - suchý písek na zásyp zámkové dlažby.

Zahradnické centrum. Prodej: - rostliny - květiny - sezóní dekorace - semena a cibuloviny - rostliny - doplňky pro rostliny a zahradu - okrasné a ovocné dřeviny.

Architektonické práce - stavební projekce

Prodej vrtacího nářadí a prodej vrtací techniky pro lomy, geologické firmy a firmy zabývající se průzkumem podloží /zakládání/ atd.

Filtrační technika s.r.o. je inženýrská technologická firma, která se v rozhodující míře zaměřuje na návrhy a dodávky zařízení na čištění odpadního vzduchu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -voda, topení, plyn.

Architektura a urbanismus. Komplexní architektonické a projekční práce. Konzultační činnost.

Zprostředkování koupě, prodeje a pronájmů: - bytů - rodinných domů - činžovních domů - pozemků - nebytových prostor. Přímé odkoupení výše uvedených nemovitostí. V souvislosti s realizací výše uvedených činností poskytujeme zdarma tyto služby: - kompletní právní servis - převod médií.

Realitní a poradenská kancelář. Prodej a pronájem: - bytů - domů - pozemků - komerčních prostor. Kompletní realitní, právní a finanční servis ZDARMA. Hypotéky, stavební spoření, jiné úvěry.

Prodej, výroba, montáž: -garážová vrata -rolovací mříže -markýzy -rolety -žaluzie.

Klempířské, pokrývačské, tesařské a izolatérské práce, střechy na klíč. Nátěry klempířských i jiných součástí střechy. Dodávka a montáž střešních oken Velux.

Zahradnické služby: -ošetřování okrasných dřevin -rizikové kácení -frézování pařezů -štěpkování větví -zakládání a údržba zeleně.

Stavebniny. Prodej stavebního materiálu Wienerberger, Knauf, Velux, Hebel, cementy, vápna, Bramac, Best, betonové výrobky.

Matrace: -zdravotní -atypické rozměry. Přikrývky a polštáře.

Dodávka, montáž, servis: - vzduchotechnika - klimatizace Měření fyzikálních veličin: - průtočného množství vzduchu - hlučnosti - teplot

Výroba, montáž: -plastová okna -dřevěná eurookna -vchodové dveře -balkonové dveře -výlohy. Dodávka, montáž: -parapety -žaluzie -rolety -garážová vrata -izolační dvojsklo -5-ti komorový profil Gealan -kování Roto.

V prodejně na Praze 4 nabízíme sedací soupravy: - čalouněné - kožené - rohové - s úložným prostorem - rozkládací. Dále: - ložnice - postele - válendy - jídelní stoly - nábytek sektorový - nábytek kancelářský - nábytek z masivu - nábytek lakovaný - dětské pokoje.