Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy, realizace a údržba zahrad. Zahradnické studio HORTULUS vedené projektantkou a realizátorkou ing. Kateřinou Peškovou poskytuje svým zákazníkům kompletní sortiment zahradních a zahradně-stavebních služeb v Praze a okolí. Na trhu působíme od roku 2001.

Vyrobíme a prodáváme žaluzie a stínící techniku.

Velkoobchod, prodej: - černé a pozinkované fitinky - varné nátrubky - černé a pozinkované trubky - varné nástavce a varná kolena - kulové ventily - krkové příruby - ocel válcovaná za studena

Internetový obchod se sklem Prodej dekorativního a kuchyňského skla, bižuterie, svítidel, dárkového zboží a reklamních předmětů včetně zakázkové výroby.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Jsme nově založená dcera největší světové sítě nezávislých realitních kanceláří zastřešených značkou RE/MAX. Specializujeme se na vyhledání a zajištění optimální realitní akvizice dle potřeb našeho klienta.

Prodej, montáž: -Prodej Unipe systems dříve Seacompipe. Vytápění s topnými tělesy, jednotrubkový a dvoutrubkový systém přívodů k topným tělesům.Použití rozdělovačů pro přívody k topným tělesům. Podlahové topení, podrobný popis technologie kladení trubek do podlahy, dále výpočty podlahového topení pro různé typy podlah. ...

Obchod, prodej, poradenství Výhradní dovozce produktů společností: -InterfaceFLOR podlahové krytiny a kvalitní kobercové čtverce -Brintons Carpets tkané koberce (axminster a wilton) -Lindner AG systémy zdvojených podlah, interiérové příčky, pohledy -Vescom vinilové a textilní tapety.

Velkoobchodní firma se zaměřením na prodej produktů pro napínaní koberců. Jsme výhradním dovozcem firmy Floorwise, nabízíme podložky pod koberce, napínací lišty, kovové profily, lepidla.

Prodej a montáž podlahových krytin, interiérových dveří včetně kování. Výhradní zástupce pro ČR podlahy Boen, Kosche, Meandr parquet. Nabízíme dřevěné a laminátové podlahy, interiérové dveře, kování, koberce, linoleum, pvc, lišty, čistící přípravky.

E-shop, prodej, maloobchod: Zastoupené značky: WMF REVOL KAISER MAUVIEL STAUB EMILE HENRY THOMAS WESCO SIGG RIEDEL ILLY BRITA - nádobí na vaření - nerezové nádobí - teflonové nádobí - měděné nádobí - speciální nádobí - porcelánové nádobí - litinové nádobí - drátěné koše.

Výroba: -hydraulické stroje, nářadí: -hydraulické agregáty, čerpadla. -spárové pily.

Prodej elektronického zabezpečení bytů, kanceláří a rodinných domů: - automatizace domáctnosti - baterie - zabezpečovací technika - kamerové systémy - instalační materiál - nářadí - LED svítilna - bazar.

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Vyrábí horizontální a vertikální žaluzie, textilní rolety, lamelové rolety, markýzy, sítě proti hmyzu. Dodává dřevěné, tvarově atypické a exteriérové žaluzie, fasádní markýzy, stínění pro zimní zahrady.

Výroba a montáž potrubních systémů, strojů, zařízení a ocelových konstrukcí.

Čalounictví. Výroba, prodej, opravy, renovace: - čalouněný nábytek, dveře - veškeré sedací soupravy, křesla, ušáky, židle - postele, válendy, dvoulůžka: - lamelová, polohovací i s úložným prostorem - válendové polštáře i na pérové vložky - matrace i zdravotní - taburetky - přečalounění koženého nábytku. Restaurování ...

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo kontraktu.

Velkoobchod s farmaceutickými produkty, stavebními hmotami, mazivy, oleji a přísadami Vnitrostátní velkoobchod s farmaceutickými výrobky. Dovoz a vývoz výrobků z minerálních olejů. Dovoz a vývoz stavebnin ...

Levné rolety jsou určeny pro všechny vrstvy obyvatel, uplatnění najdou jak v domácnostech, tak v kancelářích, prodejnách, školách, zdravotnických zařízeních.

Bytové doplňky-BLOMUS, QUATTTEC, Mo­Doo, AS ROVI, ESPRIT, MOR­SO, Komar, STAR­DECO, SIGG, MOREE … Naleznete zde moderní bytové doplňky světových značek .

Poradenství, projekce, realizace, servis: - bazény na klíč - masážní vany - římské lázně - sauny E-shop: - bazénová chemie - příšlušenství