Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodáváme a provádíme servis lesní a zemědělské techniky..

Orientuje se převážně na instalace včetně dodávky klimatizačních zařízení, servis a opravy. Naše firma poskytuje záruční i pozáruční servis na klimatizace: MATUSHIMA YORK .

Plastová okna, EURO-okna, zateplení domů... Montáž na klíč, dobré ceny...

Práce, služby: - truhlářské opravy a montáže v bytech (okna, nábytek, kování) - žaluzie - montáž, opravy - síťky proti hmyzu - těsnění oken (silikon do drážky) - lamelové shrnovací dveře (nabídka, montáž)

Dřevěné, zasklívací, kazetové a nalepovací rámečky. Renovace: - dveře - vnitřní-interiérové - vnější (vchodové) - protipožární - zárubně - dveřní kování.

Prodej: - kuchyňské potřeby. - elektroinstalační materiál - železářské zboží - vodoinstalační materiál - elektrospotřebiče.

Prodej betonových bazénů, fólií, mozaik a bazénové chemie. Servis bazénů.

Stavba bazénů a příslušenství: -vnitřní bazény -venkovní bazény -masážní vany (whirpooly) -zastřešení -obklady bazénů.

Stavební firma specializovaná na střechy, fasády, hydroizolace, klempířské práce. Provádíme zateplování fasád KZS a stavební práce v rámci dotace Zelená úsporám. Dále Vám nabízíme dodávku montáž plastových oken a dveří a další práce související s HSV.

Firma provádí čalounění a opravy nábytku, šití závěsů a záclon.

Prodej a montáž podlahových krytin tuzemských a zahraničních výrobců (velkoobchod, maloobchod): - dřevěné plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vlysy masivní české a dovozové výroby - podlahové palubky - koberce v rolích - koberce čtverce - kusové koberce - PVC a vinilové podlahoviny - kaučuková podlahová krytina - přírodní linolea - ...

JUNKERS - značková prodejna a servis. Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis, konzultace: -kotle plynové, i propan butan: -závěsné -stacionární -bojlery -průtokové ohřívače vody. Ekvitermní a prostorová regulace. Montáže: -plynofikace bytů, domů a jiných objektů -výstavba a rekonstrukce. -ústřední topení ...

Kompresorová technika: - nízkotlaké pístové kompresory - vysokotlaké pístové kompresory - šroubové kompresory - filtrace - sušiče a vymrazovače stlačeného vzduchu.

Návrhy, realizace a údržba zahrad a sadových úprav.

Dodávka, montáž, servis: -vzduchotechnika. -klimatizace. -tepelná čerpadla.

Prodej: - montážní nářadí - dílenské vybavení - spojovací a upevňovací materiál.

Vývoj, výroba, projekce: - vzduchotechnikého potrubí z plastů PP

Provozování, pronájem skladových prostor: - průmyslové, skladové a spediční objekty. Realitní činnost: - zprostředkovatelská činnostv oblasti nemovitostí - správa bytových a nebytových prostor.

Služby: -dezinfekce, dezinsekce, deratizace. -vyklízení půd, sklepů. -výškové práce horolezeckou technikou. -instalace zábran proti holubům. -technická správa objektů.

Dodavatel konstrukčních plastů, tavných lepidel a průmyslové chemie.

Velkoobchod, maloobchod: - podlahové krytiny - koberce