Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Zajišťujeme veškeré realitní služby: - nákup - prodej - pronájem nemovitostí. Služby pro majitele nemovitostí: - osobní makléř, který se Vám věnuje po celou dobu prodeje nebo pronájmu - posouzení tržní ceny nemovitosti - uzavření smlouvy o zprostředkování - rozsáhlá inzerce na internetu a ve specializovaném realitním tisku ...

Výroba: -dýhových hran. -fineline hran. -vrstvené dýhové hrany. -kování pro interiérové dveře. Distribuce: -nábytkářská lepidla RAKOLL.

Nabízíme designové doplňky značek MENU, EVA SOLO, UMBRA, KOZIOL, QUALY, JOSEPH JOSEPH, ERIK BAGGER, YANKEE CANDLE a dalších. V našem sortimentu naleznete kuchyňské doplňky, koupelnové doplňky, dekorace, hodiny, věšáky, svícny, odpadkové koše, dárkové předměty a mnoho jiného.

Výhradní dovozce a prodejce lehkých střešních krytin (střešní krytiny). Onduline: - lehké vlnité střešní a obkladové desky

Dodávka a pokládka podlahových krytin - PVC, koberce, antistatické podlahoviny a plovoucí podlahy.

Úklidové práce: -strojní čištení -parní čištení -tlakové čištění. -ruční práce. Služby: -zahradnické práce -stavební práce -malířské, zednické, -instalatérské, výškové.

Jsme specializovaný obchod na prodej koupelnového zařízení.

Prodáváme ruční, vzduchové a elektrické nářadí, frézy, diamantové nástroje, pilníky, kartáče, zkoušečky a kufry na nářadí.

Nabízíme projekce pozemních staveb včetně návrhu a realizace interiérů i vizualizace architektury.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Výhradní zastoupení největšího světového výrobce van s dvířky a ošetřovatelských van. Zázemí britské společnosti s 25-letou tradicí. Snadný a bezpečný vstup. Nejširší nabídka na trhu, variabilita, více než 14 modelů.

Realitní kancelář. Realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: -byty -rodinné domy -nebytové prostory.

Velkoobchod, prodej instalačního a topenářského materiálu: -topení, vytápění, ohřev TUVV teplé užitkové vody, -kotle plynové, elektrické, na tuhá paliva -radiátory článkové, deskové, -expanzomaty -termostatické ventily -sporáky, vestavné spotřebiče -zásobníkové ohřívače TUV* -elektrické, kombinované -stojaté, ...

E-shop: -veškerý sortiment kuchyňských potřeb

Provozujeme maloobchod, velkoobchod a internetový obchod s elektroinstalačním materiálem.

Zastoupení pro ČR: - akrylátové a metalické autolaky SIKKENS, RAL, PERLA, REFLEX. Rozvrhování lakoven. Počítačově zpracovaný systém míchání autolaků.

Obchod prodávající luxusní povlečení, přehozy na postel, ručníky a osušky, plédy a další bytový textil. K dispozici je e-shop a vzorková prodejna na Praze 5.

Projektová a inženýrská činnost: - dodávka a montáž jednoduchých staveb na klíč - montáž tepelných čerpadel - montáž zdravotně-technických instalací.

Nabízíme prostory pro konání Vaší společenské akce. Pořádáme: - plesy - výstavy - konference - kongresy - a další společenské události na klíč, které zabezpečíme cateringem, programem, dekorací i potřebnou technikou. Národní dům na Smíchově je vrcholně secesní kulturní památkou České republiky postavenou podle projektu Aloise Jana ...

Zajištění správy komerčních nemovitostí.

Zábýváme se použitým, novým a outletovým kancelářským nábytkem a vybavením. E-obchod, e-shop, internetový obchod. Značkový nábytek levně. Služby: - spaceplaning - prováděcí projekt - stavební úpravy - poradenská činnost - stěhovací služby - pronájem nábytku. Použitý nábytek: - kancelářské stoly - konferenční stoly - ...

Naše služby: - Poskytnutí sídla - Příjem a přeposílání pošty - Telefonní a faxové služby - Pronájem kanceláří a zasedacích místností - Pronájem videokonferenční místnosti.