Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Cenově dostupné krátkodobé i dlouhodobé pronájmy plně zařízených kanceláří v Praze v Brně i v Ostravě a v regionu střední a východní Evropy. Při založení firmy je nutné zřídit sídlo společnosti, z tohoto důvodu naše firma poskytuje rychlé a levné registrační sídla pro firmy po celé České republice. Virtuální kancelář je nejrychlejší a ...

Maloobchod, prodej: -kancelářské židle -kancelářské stoly -pracovní židle -dětské židle -konferenční židle.

Provozujeme architektonický projekční ateliér.

Realitní kancelář. Naše nabídka K prodeji: - rodinné domy - pozemky - bytové jednotky - hotely a Penziony - vily a Rezidence - činžovní domy - nebytové prostory - chaty a Chalupy - rekreační objekty - ostatní.

Výroba, prodej, montáž, servis: -horizontální, vertikální žaluzie hliníkové a látkové do plastových oken -markýzy -látkové a předokenní rolety ALUKON -žalůzie do plastových oken -sítě proti hmyzu -rolovací garážová vrata -švédská silikonová těsnění do oken.

Pronájem: -nemovitostí -bytů -nebytových prostor.

Internetový obchod oblíbených teleshopping produktů pro vaši domácnost a kuchyň, krásu, hubnutí a fitness. Výrobky, které znáte z televize za jedinečné ceny. Akcie, dárky zdarma a výprodeje každý týden.

Vazba květin - příležitostní vazba - svatební kytice - smuteční vazba (kytice, věnce) Rozvoz zboží: - při větším nákupu na základě vzájemné předchozí dohody po okolí zdarma. .

Dodáváme lehké střešní krytiny Gutta, prosvětlovací desky, vlnité pásy ze sklolaminátu, polykarbonátové desky Guttagliss, podstřešní difúzní folie a parozábrany Guttafol. Dále nabízíme nopové folie Guttabeta, geotextilie Guttatex, vchodové stříšky.

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Velkoobchod s květinami. Přímý dovoz květin a rostlin z Holandska. Květiny: - Strelitzia - Saintpaulia - Protea barbigera - Banksia hookeriana - Alstromeria Granada - Spathyphillum - Sundevilla - Osteospermum.

Aktivní ochrana proti blesku špičkovým hromosvodem Pulsar. Pulsar se aktivuje na začátku tvorby bouřkových mraků a vytváří ve svém okolí pole, které usměrní přibližující se blesk na bleskosvod z mnohem větší vzdálenosti než Franklinův jímač (hovoříme o tzv. časovém přestihu). Při aktivaci elektronického bloku Pulsar, se vytváří pomocí ...

Popis firmy: Reality pro ženy s.r.o. je realitní portál, který vám nabízí sdružené nabídky realitních kanceláří z České republiky. Vybírejte nemovitosti na prodej či pronájem.

Firma se specializuje na návrhy a realizace zahradních a parkových úprav, dále na dekorace a umělecké kompozice interiérů

Odborná dodávka a montáž keramických i kamenných obkladů a dlažeb. Realizace od bytových jader, rodiných domů po nemocnice a velká nákupní centra.

Pronájem bytů, kanceláří a nebytových prostor pro podníkání v nemovitostech spadající pod správu

Společnost pro zahradní a krajinářskou tvorbu, občanské sdružení.

výrobce a dodavatel kondenzačních a průtokových nástěnných kotlů, dále stacionárních kotlů; palivo zemní plyn, propan a ex.LTO.

Správa a opravy nemovitostí v Praze a okolí V rámci dlouholetých zkušeností garantujeme profesionální a kvalitní služby v níže uvedených profesích s prodlouženou záruční dobou 36 měsíců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: Vodovodní baterie - ramínka, sprchové hadice, sprchy, sprchové trysky, flexi kusy, posuvné tyče - výpustě a sifony, keramické hlavy, vršky. Průmyslové armatury: - kulové kohouty - voda, plyn - topení – ventily, regulační ventily, termostatické hlavice, redukce - filtry, koše, klapky - mosazné ...

Edox reality se zabývá zprostředkováním prodejů a pronájmů bytů, družstevním vlastnictví, rodinných a činžovních domů, pozemků, chat, chalup, nebytových prostor, kanceláří a komerčních prostor v Praze a Středočeském kraji

Zajišťujeme především tyto služby: - konzultační služby - zprostředkování prodeje/pronajmu nemovitostí - zprostředkování převodu členských práv k družstevnímu bytu - výkup nemovitostí - zprostředkování koupě/pronájmu nemovitostí - oceňování: nemovitostí (pro účely daňové, úvěrové ) - financování:nemovitostí (především hypoúvěry a ...

Prodej a pronájem: - domy - byty - chaty - chalupy.