Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Nabízíme reality, nemovitosti. Prodej a pronájem - byty, domy, pozemky, parcely, chaty, chalupy.

Realitní kancelář, realitní makléř.

Autorizovaný prodej, servis, leasing zahradní techniky firem: -Husqvarna, Partner, Jonsered, Flymo, McCulloch(Evropská divize-Itálie), MTD, Yard-man CubCadet, Oregon, Motor Jikov.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba -kancelářský nábytek -počítačový nábytek Nábytek je dodáván přímo do kanceláře již smontován. Možnost zaslání katalogu nábytku. Poradenství. Konsultace. Dodávky na klíč-dle přání zákazníka: -dodací lhůty 2-3 týdny. ...

Činnost: - poradenství v oblasti realit, logistiky a obchodu. Poskytuje služby vedoucí k efektivnímu rozvoji ostatních společností. Produkty: - regranulát vyrobený z použitých folií - materiál zpracovávaný při regranulaci je z českého trhu zabývajícího se recyklací odpadů. - recykláty z LDPE a LLDPE - balení je Big bag kdy váha ...

- Realitní činnost - Nákup a prodej pohledávek - Reklamní činnost - Dražební činnost

Prodej, eshop: - elektrické ruční nářadí zn. Makita, Dolmar, Narex, ProTool - brusky, vrtačky - horkovzdušné pistole - bourací kladiva - dřevoobráběcí stroje - elektrocentrály - zahradní technika - řetězové pily - postřikovače - kultivátory - sekačky na trávu.

Kompletní vybavení pro hotely: -vybavení hotelů, vše pro hotely -textil ložní, froté, župany -závěsy, záclony, přehozy -polštáře, přikrývky -matrace, rošty -zámkové systémy -televizory, minibary, trezory -žehliče kalhot -ramínka a kartáče -hotelové mapy -jídelní a nápojové lístky -kufrboxy a další.

Návrh, montáž, servis, revize zabezpečovací a požární signalizace EZS, EPS, kamerových a přístupových systémů, CCTV, PTV, telefonních a pobočkových ústředen, domovních telefonů, strukturované kabeláže, PC sítí, antén, STA/SAT, pojezdová, sekční a garážová vrata.

Dodávky a montáže vrat rolovacích, sekčních a sklopných, předokenních rolet.

Velkoobchod s potřebami pro instalatéry: - vodovodní baterie - časové ventily - sprchové hlavice - koupelnový nábytek - sanitární keramika - WC sedátka.

Velkoobchod s domácími potřebami a průmyslovým zbožím. Domácí potřeby: - kuchyňské potřeby - plasty - výrobky ze dřeva, korku, příp.plastu - nádobí - sklo, porcelán - prádlo.

Prodej van, sprchových koutů, umyvadel, baterií a koupelnového nábytku.

Realitní kancelář. realitní makléři.

Provozování hlídaného parkoviště. Nabídka krytých garáží v blízkosti metra u dálnice.

Jsme česká realitní kancelář zabývající se zprostředkováním prodeje bytů a nemovitostí vykupujeme byty, nemovitosti vzhledem k zájmu našich klientů, zejména poptávajících pronájem, od listopadu 2008 zajišťujeme také zprostředkování pronájmů díky naší partnerské realitní kanceláři v Ruské federaci a její cílené inzerci na tamním trhu, tvoří ...

Realitní a poradenská kancelář. Široká nabídka kvalitních nemovitostí. Poptávka po nemovitostech: - více než 1200 registrovaných zájemců o koupi a nájem. Obstarání prodeje a pronájmu nemovitostí: - určeno pro klienty, kteří mají zájem o prodej nebo pronájem své nemovitosti -zvýšená pravděpodobnost prodeje či pronájmu těchto ...

Realitní kancelář: - prodej rodinných domů - prodej bytů v osobním vlastnictví či družstevních bytů - prodeje bytů či domů z developerských projektů. Služby: - kvalitní prezentaci Vaší nemovitosti v tisku či na internetu a dále využití firmeních vývěsek v rámci regionu - pro naše exkluzivní klienty využíváme možnosti specilizovaného ...