Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Provádění údržby a úklidu nemovitostí, zeleně, chodníků a parkovišť.

EKOLIA - zahradnická společnost, s.r.o. Firma Vladimír Švec - EKOLIA - provoz kompostárny - provoz okrasné školky - prodej vybraného sortimentu zahradnických potřeb - údržbu zeleně - provádění prací zahradnickou mechanizací - zakládání a údržbu zeleně - odborné zahradnické práce - dendrologické průzkumy - projekci.

Prodejna, zahrada a vyhřívaný skleník v Praze nabízí bonsaje bytové i venkovní.

Výroba, prodej, změření, doprava a montáž: Okna: - pevná - jednokřídlá - dvoukřídlá - tříkřídlá - oblouková - šikmá. Balkonové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé - posuvné - skládací. Vchodové dveře: - jednokřídlé - dvoukřídlé.

Velkoobchod a maloobchod se svítidly: - prodej osvětlení - elektromontážní práce.

Je generálním zastoupením nadnárodní společnosti Carrier Corporation, USA a její evropské divize Carrier Transicold Europe se sídlem v Paříži, pro Českou republiku.

Výroba, projektování, konzultace, prodej a montáže klimatizačních zařízení, zvlhčovačů, odvlhčovačů a čističek vzduchu, včetně servisní činnosti.

Nabízíme luxusní vířivé vany a spa HANSCRAFT, s nízkými provozními náklady, vyrobené z kvalitních materiálů moderní technologií s nízkou pořizovací cenou. Vířivky a spa HANSCRAFT jsou vhodné do interiéru i exteriéru - jednoduchá instalace.

Naše služby: - zelené střechy - sadovnická projekce a realizace - údržba zeleně - závlahové systémy

Dodávka, výroba, prodej: -vzduchotechnické potrubí čtyřhranné -vzduchotechnické příslušenství: -protidešťové žaluzie -regulační klapky listové -regulační klapky jednolisté -škrtící klapky.

Distributor výrobků Saia-Burgess Controls Ltd. v České republice. Prodej: - programovatelné automaty SAIA PCD - časová a řídící relé - čítače - elektroměry - krokové a synchronní motorky.

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Velkoobchodní prodej ložního prádla z bavlny.

Okna, dveře a fasády dodáváme, vyrábíme a montujeme z plastu, dřeva, hliníku a dřevo-hliníku. Novinkou letošního roku v našem sortimentu je opláštění plastového okna hliníkovým profilem. Naleznete u nás širokou nabídkou doplňků - parapety, žaluzie, rolety, garážová vrata, střešní okna.

Dodavatel stínicí techniky. Široký sortiment pro zastínění nebo zatemnění oken. Od interiérových žaluzií po exteriérové zastínění budov. Bližší info na naší webové prezentaci. K dispozici technik pro bezplatnou konzultaci.

Přímí dovozci stylového nábytku z Holandska. V našich prodejnách v Praze, Rudě u Nové Strašecí a Chomutově si můžete vybrat ze širokého sortimentu nového i použitého nábytku. Dovezený použitý nábytek restaurujeme a opravuje tak, aby splňoval nejvyšší požadavky našich klientů.

Developerská a realitní společnost. Prodej bytů, pozemků, rodinných domů. Pronájem nemovitostí. Vyřízení hypotečního nebo stavebního úvěru. Výhodnou investice. Poradenství ve způsobu financování vybrané nemovitosti. Finanční poradenství Developerský projekt Rezidence Smíchovská 19 nových bytů

Společnost je výhradním dovozcem materiálu CORIAN ® a Montelli do České a Slovenské republiky. Oba materiály dovážíme od americké firmy DuPont, která je největším chemickým koncernem na světě a mimo CORIAN ® je též výrobcem materiálů LYCRA, NYLON, TEFLON, DACRON, NEOPREN apod. CORTRADE je autorizovaným prodejcem německé firmy PFEIFFER pro ...

Návrhy a realizace interiérů. Komplexní zařízení interiérů a exteriérů. Dodávka dílčích komponentů a produktů. Umění a dekorace: - obrazy od současných umělců - sochy a objekty, české sklo - radost místo snobismu - koberce, kelimy, gobelíny - kolekce i individuální návrhy. Poradenství a konzultace. Služby pro architekty, ...

Firma ANVI TRADE s.r.o. je výhradním distributorem pro Českou republiku: - protiskluzových podlahovin ALTRO - kaučukových podlahovin ARTIGO - designových podlahovin AMTICO - zátěžových PVC čtverců RIKETT - lepidel a tmelů BOSTIK - systémů pro izolace staveb proti vodě firmy HEY´DI - lepidel a tmelů pro dopravní sektor SIMSON.

Nabídka sáčků a filtrů do podlahových vysavačů. Prodej a servis spotřebičů značek Zelmer, Eldom a Profi Europe včetně příslušenství a náhradních dílů ZELMER: - podlahové vysavače - víceúčelové vysavače - elektrické šlehače - elektrické kráječe - kuchyňské roboty - odšťavovače - masomlýnky - varné konvice - ...

Nabízíme šatní skříně, kartotéky, jídelní sety, kancelářský a školní nábytek. Prodáváme křesla, regály, vitríny, popelnice a parkovací zábrany.

Okenní fólie LLumar jsou nejprodávanější značka fólií na sklo na světě. Nabízejí výběr z kompletního sortimentu autofólií a fólií na obytné budovy, včetně bezpečnostních fólií, protislunečních fólií, antigraffiti a dekorativních fólií.

Prodej, výroba a dovoz originálních dekorací z Provence a Anglie pro domov, kuchyně, koupelny a zahradu.