Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Pronájem obchodních ploch, prodej zboží spotřebitelům.

Dodavatel vodárenského materiálu. Šoupátka, navrtávací pasy, klapky, filtry, montážní vložky, hydranty, opravné třmeny, poklopy, zemní soupravy, trouby z litiny a kameniny. Další průmyslové armatury, hutní a spojovací materiál. Certifikát ISO 9002.

Výroba litinových výrobků, městského a parkového mobiliáře a zahradního nábytku.

Činnost: - realizace výsadeb veřejné zeleně, rekonstrukce zeleně historických parků i starých zahrad - realizace soukromých zahrad - údržba zeleně.

Stavební a průmyslové barvy finské společnosti TEKNOS. Výhradní zastoupení pro ČR. Tónování odstínů barev na počkání. On-line katalog výrobků, vzorníky. Virtuální dům pro vyzkoušení barevných kompozic

Generální projektant. Zpracování projektové dokumentace pro výstavbu: - administrativních budov - nemocnic a zdravotnických zařízení - letišť - vojenských objektů - budov pro vzdělávání a kulturu - dálniční a silniční sítě - městských komunikací - dopravní vybavenosti - mostních objektů a lávek pro pěší - vodních děl.

Prodej: - interiérové a vchodové dveře - střešní okna - plovoucí podlahy.

Společnost CRESCON, a.s. byla založena v roce 2008. 100% jejich akcií je vlastněno mateřskou společností CRESCON (UK) Ltd. se sídlem ve Velké Británii.

MORA - JUNKERS - GORENJE Jsme obchodně servisní středisko značky Mora JUNKERS a GORENJE. Všechny výrobky rozvážíme po celém území ČR Pokud jste z Prahy nebo okolí, zakoupené produkty vám můžeme také odborně namontovat a zajistit jejich uvedení do provozu Provádíme kontroly, měření, revize a seřizování spotřebičů. Likvidujeme staré ...

- vodovodní baterie - sanita - sprchové kouty - vany a vaničky - koupelnové doplňky - obklady a dlažby - nábytek.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej fasádních barev.

Dovoz a prodej: - armatury pro rozvod plynu, vody, topení a výrobků pro sanitární techniku. Voda: - kulové uzávěry - ostatní armatury - pryžové kompenzátory - bytové armatury.

Specializovaná firma se zaměřením na stavby jezírek a okrasných zahrad. Navrhujeme a realizujeme kvalitně: - okrasná jezírka - koupací jezírka - jezírka pro chov ryb - vodopády - potůčky - kaskády - tůňky - zákoutí ze soliterních kamenů či barevných štěrků. Do zahradních jezírek je možné zakomponovat vodopády, kaskády, potoky, ...

Prodej rodinných bazénů, bazénového zastřešení a příslušenství či vířivých van. Naše firma Vám nabízí vysoce kvalitní a prověřené: - rodinné bazény - luxusní keramické bazény - plastové bazény - fóliové bazény - bazénové zastřešení - vířivé vany - bazénové příslušenství v dostupných cenových relacích.

Firma AB DOOR působí od roku 1992, původně pod názvem D.R.O. Výroba a montáž: Garážová vrata: - výklopná - sekční - dvoukřídlá. Průmyslová vrata a brány: - posuvné - otočné. Další výrobky: - vjezdové závory - zábrany - stínící technika (předokenní rolety a interierové rolety) - dveře - zárubně - rolovací mříže a ...

Topení, topenářské práce: - servisní služby – seřizování a opravy pojistných, redukčních, uzavíracích a zpětných armatur - zajištění kalibrace měřících přístrojů - doprava - poradenská činost - kompletace zakázek pro stavební i montážní firmy. Sortiment: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle a ohřívače ...

Výrobce a dodavatel, velkoobchod, maloobchod a montáž dveří a kování: - vnitřní - vchodové - dřevěné - dýhované - foliované - masonite - protipožární - bezpečnostní.

Zdravý spánek a vybavení ložnic: Prodej: -postele -matrace -noční stolky -úložné prostory -anatomické polštáře -čabraky -chrániče matrací -rošty -komody -stoly -police -regály -zdravotních matrací

Internetový obchod provozujeme od roku 1999. Specializujeme se především na domácí spotřebiče, elektroniku a kancelářskou techniku. Domácí spotřebiče volně stojící, vestavné: - drobné kuchyňské přístroje - žehličky - holicí strojky, zastřihovače - chladničky - klimatizace - mikrovlnné trouby - mrazáky - myčky nádobí - ...

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Prodej a pokládkou podlah. Nabízíme dřevěné podlahy, laminátové podlahy, marmolea, PVC, koberce a dřevěné dlažby. Dodávky dveří a dveřních zárubní včetně montáže. Poskytujeme služby designera.

obchodní činnost, nákup a prodej, realitní činnost,