Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Zakázková výroba kancelářského nábytku, vestavěných skříní, kuchyní. Dále plovoucí podlahy, garážová vrata, žaluzie, vybavení prodejen a zdravotnických zařízení.

Prodej a pokládka dřevěných i plovoucích laminátových podlah.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Komplexní dodávky atypických interiérů.

Dovážíme a distribujeme elektronické komponenty, vypínače, axiální ventilátory, termostaty, regulátory, presostaty, přívodní kabely, kabely, konektory a překážková návěstidla. Nabízíme vývoj, osazování a výrobu PCB. Dále nabízíme kompletní řešení vašich projektů. Sortiment: - vypínače - regulace, chlazení, klima a topení - ventilátory - ...

INTERNETOVÝ OBCHOD, EOBCHOD, E-SHOP, ESHOP, PRODEJNA NA UVEDENÉ ADRESE Doprava ZDARMA při objednávce nad 20.000, - kč Pro odeslání Vaší objednávky není nutná registrace do naší databáze! VYBAVENÍ KOUPELEN : Prodej koupelnového vybavení.

Výroba a prodej vymývané dlažby 60x40x5 a doplňkových prvků z vymývaného betonu, vymývaná venkovní dlažba frakce 4-8, 8-16, zahradní a chodníkové dlažby, vymývaný beton, stavební a rekonstrukční činnost. Výroba a prodej dlažeb a doplňkových prvků z vymývaného betonu. Nabízíme: - chodníkovou a zahradní dlažbu a vymývané dlaždice 40x60x5 cm ...

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Prodej: - volně stojících a vestavěných domácích spotřebičů. Zastoupení značky BEKO pro ČR.

Levné i luxusní obklady, dlažby, mozaiky: -vnitřní, venkovní -do koupelny, kuchyně nebo jiný bytový prostor -mozaiky u venkovních bazénů -kameninové obklady STEGU a dlažby COTTO -imitace prošlapané dlažby -obklady a dlažby UNITECH, průmyslové (technické) dlažby obklady - obkladový kámen dlažby - dlažební kámen zdivo - zdící kámen, ...

Naše služby: - správa družstevních domů, nemovitostí, obytných a nájemních domů - vedení účetnictví.

Zabýváme se specializovaným prodejem nátěrových hmot pro stavebnictví (fasádní barvy, interiérové barvy, emaily, lazury, podlahové nátěry) od renomovaných světových výrobců CANDIS, PARA.

V našem sortimentu naleznete více než jeden tisíc typů praček, myček, chladniček, mrazniček, a ostatního zboží od více jak padesáti výrobců.

Služby architekta v oblasti zpracování architektonických studií a stavebních projektů rodinných domů, bytových staveb, administrativních a občanských staveb. Zpracování architektonických 3D vizualizací interieru a exterieru.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Vedení účetnictví, pronájem nemovitostí.

Dovoz brousících nástrojů Dovoz a vývoz železného, neželezného zboží a zboží z umělých hmot (šrouby, kování, nářadí, kamna a sporáky)

Dodavatel profesionálních svítilen a speciálních odolných bezpečnostních kufrů, nabíjecích baterií a progresivních nabíječek. MIPESA s.r.o. byla založena v roce 1992 za účelem dovozu vybraných výrobků a jejich distribuci v České republice. Je výhradním zástupcem firmy PELI PRODUCTS a.s., která je evropskou pobočkou americké firmy PELICAN ...

Architektonický atelier. Projektování a realizace pozemních a inženýrských staveb.