Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Poskytujeme stavbu atypických teplovzdušných krbů včetně krbových vložek i příslušenství. Krby: - elektrické krby - krbová kamna - krbové vložky - krbové nářadí.

Distribuce, průmyslová automatizace: - programovatelné automaty, operátorské panely, servo pohony, frekvenční měniče, roboty, CNC systémy - průmyslové displeje - skříně a rozvaděče - monitorovací systémy.

Provádění zahradnických prací a poradenské činnosti v oboru zahrad a veřejné zeleně.

Vývoj, výroba, prodej: - saunové kamna - saunové kabiny - sauny - finská, bio, vulkán, ruská baňa, kelo, erd - ochlazovací kádě.

Jsme specialistou na osvětlení a interiéry. Poskytujeme komplexní servis ve fázi návrhu i realizace a široký sortiment svítidel a nábytku. Nabízíme vhodný design, kvalitu a umožňujeme investorům i architektům realizovat jejich představy.

Prodáváme zahradní nábytek z plastu, hliníku, kovu, hularo, loom teak. Ratanový zahradní nábytek do exteriéru i interiéru. Veškerý nábytek je vyroben z materiálů vhodných pro extrémní vlivy počasí typu - prudké slunce versus voda. Dodáváme zahradní nábytek značek Hartman, Mesch, Patton, Brown Jordan. Nabízíme též zahradní doplňky - slunečníky, ...

BigMat je evropská značka nezávislých distributorů stavebních materiálů. Značka BigMat byla založena v roce 1981 majiteli stavebnin, pro které je velmi důležité být v úzkém kontaktu se svými profesionálními zákazníky. Od té doby sdílí se značkou BigMat společné hodnoty: dlouholeté zkušenosti a profesionální služby, které jsou hlavními ...

Dveře a zárubně SAPELI: -dodávka -doprava -montáž.

Nákup, prodej, pronájem a nájem nemovitostí.

Realitní kancelář. Společnost Vaše domy, s.r.o. poskytuje svým klientům kompletní služby související vlastnictvím a provozem nemovitostí. Služby naší společnosti jsou založeny na individuálním a odpovědném přístupu ke klientovi, ať je jím soukromý majitel, bytové družstvo nebo společenství vlastníků. S našimi klienty a dodavateli se ...

Business Center Chronos nabízí kompletní systém služeb na podporu obchodních jednání: -kompletně zařízené kanceláře a konferenční místnosti k pronájmu na hodinu, půlden, den* nebo dle potřeb zákazníka -sekretářské služby zajišťované vysoce kvalifikovanými pracovníky se znalostí cizích jazyků

Nabídka vyřízení hypoték, realitních služeb a investičního poradenství

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektroinstalační práce včetně revizí. Montáž rozvaděčů.

Realitní kancelář a poradenství. Prodej a pronájem nemovitostí.

Výroba, prodej a montáž nábytku. Návrhy, dodávka, montáž, odvoz: -pracovní nábytkové vybavení interiérů na klíč po celých Čechách. Vybavení: -společenské, veřejné i soukromé prostory -hotely, restaurace, jídelny -banky -státní úřady a instituce -obchodní prodejny -kanceláře a pracovní místnosti.

Zakázkové truhlářství zaměřené na výrobu z masivu - dodáváme: - interiery - postele - nábytek - obývací stěny - vestavěné skříně. Pro interiery vyrábíme samostatné schody, špaletová okna, skříně na míru.

Distribuce, prodej výrobků značky HOCO. Firma rozšířila svoji nabídku o dřevěná okna (včetně montáže). Návrh, výroba, montáž zimních zahrad (dle Vašich nebo našich plánů). Nabízíme dodání, demontáž i montáž, zednické začištění: - plastová okna i do panelových domů - parapety - žaluzie.

Realitní kancelář. Nabídka: - realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

MikroTik je univerzální platforma na výstavbu sofistikovaných routerů nebo WiFi přístupových bodů. Je tak ideálním řešení pro profesionální a bezpečné vysílání vašich dat. MikroTik je jako stavebnice, pomocí modulů si sestavíte router, AP, či klienta přímo na míru. Pokud Vás zajímá toto řešení obraťte se na oficiálního distributora ...

Pojišťovací makléř - bezplatné zprostředkování a správa pojištění průmyslu, právnických a fyzických osob. Odvlhčování, vysoušení vlhkých prostor. Odvlhčovače, vysoušeče, pronájem.

Klasické a moderní koberce . Přímý dovoz pravých perských koberců. Pravé perské a orientální koberce s klasickým i moderním designem. Všechny koberce jsou výběrové a vykazují tu nejvyšší kvalitu. Koberce dovážíme z: - Íránu - Turecka - Afghánistánu - Číny - Indie - a jiných tradičních kobercářských oblastí. Společnost ...

Služby: - pronájem a prodej nemovitostí - zakládání obchodních společností - zajišťování povolení k pobytu - vedení účetnictví - správa nemovitostí - právní služby - zprostředkování hypoték.