Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Montáž a o dodávka oken, dveří, zimních zahrad z plastu dřeva i hliníku.

Výstavba obchodních objektů, obchodních jednotek, prostor, prodejen a obchodních interiérů řetězcových nákupních center. Realizace obchodních interiérů, bytových komplexů, půdní vestavby, výrobní haly a dalších průmyslových a administrativních objektů. Stavby na klíč obchodních objektů a prostor: - návrhy designu - zpracování projektové ...

Prodej dětského nábytku a doplňků. Provádění návrhů interiérů.

Výroba axiálních ventilátorů: - o průměru oběžného kola 250 až 400 mm - o výkonu Q=600 až 10000 m3/hod Dodávka, montáž a servis klimatizace AL-KO AeroTech, GmbH: - komfortní a průmyslová klimatizace, včetně měření a regulace.

Reality, pronájmy - prodeje nemovitostí po celé ČR spojené s právním servisem a úvěry. Dále zajišťujeme finanční poradenství, včetně pojištění životní a úrazové, majetkové, nemovitostí, automobily, investice, hypoteční úvěry, termínované vklady.

Zasklívání balkonů a lodžií, výroba a montáž žaluzií.

Maloobchod, velkoobchod: -instalatérské potřeby -rozvody vody a topení PPR, PE*, CU*, -izolace na potrubí -vodoměry -odpadní potrubí PVC, HT*, venkovní KG -vodovodní baterie PAFFONI, RAF, FARIS, MYJAVA, METALIA, sifony -ventily kulové, pojistné, redukční, radiátorové, plynové -radiátory deskové a trubkové ...

Realitní kancelář. Prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, nebytových prostor a komerčních nemovitostí. Individuální přístup, profesionální tým, komplexní právní a finanční servis. Zdarma právní servis i znalecký posudek.

Realitní kancelář - prodej i pronájem všech druhů nemovitostí s vyřízením potřebných formalit, veškerý právní servis a poradenství související s činností realitní kanceláře.

Služby: - zakázková výroba nábytku - čalounické práce - zpracování 3D návrhů interiéru - montáže - doprava. Výroba: - nábytek - vybavení interiérů: - veřejných - společenských - obchodních - kancelářských - bytových.

Vyrábíme a prodáváme ruční, elektrické a pneumatické nářadí, servisní chemie, spojovací materiál a skladové systémy.

Prodej kvalitního nářadí, spojovacích materiálů nebo potřeb pro profesionály. V naší nabídce naleznete výrobky renomovaných výrobců a značek. Nářadí: - ruční nářadí - elektronářadí a diagnostické přístroje - vzduchové nářadí. Spotřební materiály: - kotevní a spojovací technika - chemické výrobky. Vrtací a řezací ...

Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Výroba: - vestavěné skříně na míru - kuchyňské linky na míru - postele - dětský nábytek.

Služby: - design a výroba nábytku - kompletní návrh a vybavení interiérů.

Jsme jedni z nejstarších specializovaných prodejen elektrického nářadí BOSCH v Čechách. Skladem u nás najdete skoro 3000 položek nářadí a příslušenství BOSCH.

Obchodní zastoupení firmy BALAKOM. Nabízíme práškové plasty s obchodním názvem KOMAXIT: - epoxidové - epoxipolyesterové - polyesterové. Poradenská služba v oblasti práškových plastů a pomoc při zavádění práškové technologie.

Realitní kancelář. Makléřské služby v oblasti realit: - nákup - prodej - zprostředkování. Nabídka, prodej: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky.

Katalogový prodej vybavení kanceláří, dílen, skladů, sociálního zázemí i venkovních prostor firem. Významnou součást našeho sortimentu tvoří i transportní a manipulační technika.

Hlavní části servisu pro developery jsou: - vyhledání lokalit pro záměry a jejich marketingové posouzení - architektonická a projekční činnost u větších projektů zajištění a koordinace projektových prací - zajištění potřebných stanovisek a expertíz - výběr a dozor zhotovitele stavby - zajištění klientských změn požadovanými zákazníky - ...

Realitní kancelář. Zabýváme se výstavbou a prodejem bytů do osobního vlastnictví.

Zastoupení designových firem z celého světa. Výroba, prodej: - dveře z masivních dřevin - dýhované a lakované dveře - nábytek a sedací soupravy - posuvné stěny - schodiště - truhlářsko - stavební výrobky.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem-nemovitosti: -rekreační objekty-chaty, chalupy -rodinné domy -byty -činžovní domy -výrobní objekty -pozemky -hotely, restaurace -kanceláře, obchody -historické objekty.