Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Inzerce nemovitostí. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a chalup z celé ČR.

Zahradnické služby Zahry Vás jistě překvapí svojí přívětivou cennou a perfektní kvalitou odvedené práce. Zahradnické služby po celé České Republice.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Projektová kancelář, která se zabývá moderní architekturou. Nadčasová a velkoryse prosvětlená architektura zrcadlí název společnosti a tvůrčí filozofii svých autorů, vyznávajících čistý, minimalistický design, přímé linie a výhradně špičkové materiály. Zajišťujeme projekty rodinných domů, interiérový design i zahradní architekturu.

Komplexní péče o stromy (ošetřování stromů, řez stromů, rizikové kácení stromů, výsadba stromů, odborné posudky na stromy, likvidace dřevní hmoty a frézování pařezů) rostoucí hlavně mimo les.

Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

Společnost Gangaro s.r.o. provozuje internetový obchod La Maria se stylovými a originálními dekoracemi pro Vaše bydlení. Designové kousky nabízíme nejen do obývacího pokoje, ale také do kuchyně či zahrady. Naše výrobky jsou vhodné jako zajímavé a nápadité dárky.

Zemní práce strojní technikou, realizace bazénů na klíč

Naše společnost se zabývá prodejem a distribucí kvalitního sektorového nábytku. Základ činnosti je velkoobchodní prodej a distribuce přes obchodní partnery, ale jsme aktivní i v maloobchodním prodeji.

Navrhujeme, projektujeme a realizujeme kuchyňské linky, vestavěné skříně, šatny, pracovny, obývací sestavy, knihovny, kanceláře a veškerý nábytek na míru.

On-line prodej a rozvoz květin, sladkostí a dárkového zboží.

Prodej a montáž garážových a průmyslových sekčních vrat, pohonů, vchodových dveří, vjezdových bran, rolovacích vrat, rychloběžných vrat, nakládací techniky (Nakládací můstky, Těsnící límce, Mobilní rampy atd.) Nabízíme vysoce kvalitní výrobky za rozumnou cenu.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektování, projekty zahrad, projekty domů a bytů, koupelen a kuchyní.

Kompletní servis služeb a poradenství v oblasti realit. Prodej bytů a domů v Praze a okolí. Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy ...

Provozujeme hlídané parkoviště v Praze u Letiště Václava Havla. V ceně parkovného je odvoz luxusním automobilem k letištním terminálům. Nabízíme také služby autoservisu.

Interiérové dveře a zárubně Praha, interiérové i vchodové dveře. Dveře celoskleněné, skládací, posuvné dveře a pouzdra i dveře speciální, dveřní zárubně i kliky a dveřní kování.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

Vyrábíme designové bytové dekorace na zeď - obrazy a nástěnky - s textilní výplní a kvalitními dřevěnými rámy.

Prodej luxusních vysokých čalouněních postelí Hypnos, lůžkoviny Brinkhaus, hedvábné lůžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlné povlečení Quagliotty, nábytek do ložnici, obýváku a jídelny. Na své si přijdou milovníci stylu art deco, vintage, industry, ale i rustikálního nábytku a stylu provance.

ŽALUZIOVÉ STUDIO nabízí široký sortiment vnitřní i venkovní stínící techniky pro Váš dům, byt, kancelář či obchod. Naší hlavní činností je výroba a montáž slunečního zastínění z komponentů nejlepších českých výrobců .

Hledáte levné parkování u letiště Praha? Ztrácíte přehled o cenách všech hlídaných parkovišť? Vyzkoušejte náš srovnávač cen parkovišť u letiště Václava Havla, který funguje zároveň i jako booking. Seřadit parkoviště lze podle cen, ale také dle hodnocení.

Společnost BENEFIT TERM s.r.o. se specializuje na on-line prodej klimatizací a tepelných čerpadel jejich montáže a servis .

Jsme dodavatelem nerezového spojovacího materiálu. Nabízíme široký sortiment šroubů, matek, vrutů a dalších nerezových výrobků. Součástí naší nabídky jsou rovněž bezpečnostní šrouby a vruty. Velkoobchod, maloobchod, prodej, eshop: Nerezový spojovací materiál: -Šrouby, matice, podložky, závitové tyče a svorník, vruty Upevnění solárních ...