Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Nonstop parkování v Praze dlouhodobé i krátkodobé pronájmy parkovacích stání v areálu s non-stop obsluhou služebním psem a online kamerovým systémem.

Jsme velkoobchod květin a zaměřujeme se na prodej květin z Holandska. Dovážíme řezané květiny, hrnkové květiny, pokojové květiny, květinové dekorace, floristické potřeby, květináče, dekorační materiál. Naše nabídka tedy zahrnuje vše pro květinářství, květinová studia, květinové ateliéry a floristy.

Servis plynových kotlů Junkers, dodávka, montáž, uvedení do provozu, včetně kondenzačních kotlů. Výměny plynových kotlů. Montáž a revize plynovodů.

Philips se specializuje na vývoj, výrobu a použití inovačních (LED) osvětlovacích řešení. Vyberte efektivní systém osvětlení i pro váš dům či provozovnu.

Prodej krbových kamen, krbových vložek a příslušenství.

Dceřiná společnost řeckého výrobce práškových barev NEOKEM. Společnost vyrábí práškové barvy pro práškové lakování od roku 1987. Dlouholeté zkušenosti na řeckém trhu dovolily společnosti založit a prezentovat jejich výrobky i na ostatních trzích jako jsou Rumunsko, Bulharsko, Ukrajina, Polsko a Německo, kde má založeny dceřiné společnosti.

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...

Soustřeďujeme se na poradenskou činnost v oblasti návrhu interiérů. Realizujeme projekty bytového designu pro prázdné prostory nebo restyling. Dodáváme originální nábytek tradičních i moderních stylů.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Provozujeme autorizovaná koupelnová studia specializovaná na luxusní koupelny. Prodáváme kompletní sortiment značky PORCELANOSA Grupo. K dispozici je veškeré vybavení pro koupelny: dlažby, obklady, sanitární keramika, vodovodní baterie, vany, vířivky, sauny, sprchové kouty, koupelnový nábytek.

On-line prodej kuchyňského vybavení a potřeb pro domácnosti. Zejména doplňky pro vaření, pečení, stolování nebo skladování potravin.

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.

Chceme obnovit tradici stolování v Čechách - pojďte do toho s námi! Máme pro vás stylové doplňky na váš stůl od šikovných českých švadlen a touhu udělat vaši domácnost ještě krásnější.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Vyrábíme komínové systémy, kouřovody a komínové vložky. Dodáváme také doplňkový sortiment pro kamnáře, kominíky a krbaře včetně oděvů a náčiní.

Prodej metrážových koberců, zátěžových koberců, hotelových koberců, kobercových běhounů, kobercových čtverců, nášlapů na schody, kusových koberců. Prodej pvc podlah, vinylových podlah, metrážových vinylů, vinylových dílců a čtverců. Prodej tkaného pvc dřevěných podlah, masivních podlah, dvouvrstvého dřeva a třívrstvého dřeva. Prodej vchodových a ...

Společnost, která se zabývá architektonickými návrhy a projekční činnosti. Specializují se na návrhy luxusních vil v duchu minimalismu. Vedle toho poskytují služby v oblasti interiérů domů a bytů, dále energetické posudky, požární bezpečnost budov a urbanistických studií

Dodáváme spojovací materiál jako jsou vruty do dřeva, hřebíky, šrouby, matice, podložky a další spojovací materiály, dále dodáváme hliníkové žebříky, stavební míchačky, nářadí a další materiály nejen pro řemeslníky a realizační firmy.

Prodej koberců, kusových koberců, PVC podlah, vinylových podlah, vinylových dílců, dřevěných podlah a interiérových dveří. Kompletní podlahářský servis, kompletní montážní servis dveří a doprava.

Design interiérů výroba nábytků na míru.

Zednické a malířské práce. - rodinné domy - koupelny - sádrokartony - podlahy - ploty - fasády - bazény

Oživte s námi váš domov a zařiďte si své útulné hnízdečko. Vyberte si z široké nabídky nábytku, kuchyňských potřeb, osvětlení, bytových dekorací a velké spousty dalších výrobků. Vše pro váš krásný domov naleznete na jednom místě.