Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Činnost: - provoz ruského internetového obchodního portálu o České republice.

Činnost: - úklidové služby - údržba zeleně - bezpečnostní služba - ostraha majetku - recepční služby

Služby: - zakládání, údržba zahrad - frézování pařezů.

Dodávka: - servopohony - armatury - lineární pohony - polohové spínače.

EXCON, a.s. se zabývá: - projektováním - dodávkami ocelových konstrukcí - inženýrskou činností - developerskou činností. Projektová činnost: - projektová studie - služby architekta - projektová dokumentace - výrobní dokumentace - autorský dozor - spolupráce s investorem při výběru dodavatelů - databázové modely staveb ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - vestavné skříně - schodiště - dveře.

Dodávka, prodej - automatické kotle na uhlí, pelety, tuhá paliva - tepelná čerpadla - akumulační nádrže - ohřívače vody. Centrální sklad - adresa: Orlice 170, 561 51 Letohrad - tel. 733 142 576.

Prodej, e-shop - kancelářský nábytek - křesla pro manažery.

Dodávka, montáž: - platová, hliníková okna a dveře - EURO okna - garážová vrata - rolety, žaluzie, markýzy.

Vývoj, výroba, servis: - průmyslové armatury

Návrhy, projekce, realizace - okrasné zahrady - školní zahrady - veřejná zeleň a parky - osazování teras a úpravy zeleně u firemních objektů.

Dodávka, servis, pronájem - jevištní, světelné, zvukové a video technologiie - osvětlovací technika, osvětlení - ozvučení - video produkce.

Služby: - účetnictví - realitní činnost

Dodávka, prodej: - stavební stroje - finišery. Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva, míchačky - přímočaré pily - brusky na parkety.

Prodej - kancelářské židle, křesla, nábytek - pracovní a konferenční stoly - návrhy interiérů.

Prodej: - bezpečnostní dveře - kování - zámkové vložky - okenní fólie

Architektonický ateliér MYNYMY architects -architektura, urbanismus - projekce staveb - design interiérů.

Společnost Finex Technology s.r.o. je specialistou na chemické čištění topných, chladicích a technologických soustav bez nutnosti demontáže. www.finextechnology.cz

Prodej, montáž, usazení - plastové jímky - plastové i sklolaminátové septiky - nádrže na kapaliny. Provozovna - adresa: Závodní 1798, 735 41, Petřvald.