Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Architektonická kancelář: - návrhy staveb - interiérový design - inženýrská činnost.

Výroba, realizace, montáž: - betonové ploty, oplocení - kovové brány, branky.

Naše společnost se zabývá kvalifikovaným prodejem systémů: - suché výstavby - tepelných izolací - zvukových izolací, s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Prodejní sklad je nově v Praze 8 - Čimicích, Čimická 809/53. Z tohoto místa od nás jako nadstandardní službu dostanete odvoz zakoupeného materiálu, a to až do ...

Prodej, e-shop: - barvy - laky Pobočka, prodejna: Praha 6, Drnovská 36

Služby: - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí na Floridě

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Činnost: - architektonické služby - urbanismus

Firma Eurowellness výhradní prodejce vířivek značky Villeroy & Boch. Nabízí komplexní služby v oblasti výroby a prodeje wellness, vířivek, saun. Zabezpečí návrh, realizaci, montáž a 3D vizualizaci. Poskytne také záruky na veškeré produkty wellness a vířivek.

Dodávka, prodej - zařízení pro větrání, ohřev, chlazení, rekuperaci, zvlhčování a filtraci atmosférického vzduchu. Projekční činnost - projektování staveb.

Služby: - audit zákaznické spokojenosti - audit inovačního plánu

Služby: - výzdoba interiérů, kanceláří rostlinami - péče o rostliny v kanceláři - návrh, realizace zahrad - sekání trávy.

Služby: - mytí oken, výloh - čištění koberců, čalounění - hodinový manžel.

Dodávka, import: - průmyslové nátěrové hmoty výrobce AXALTA Coating Systems.

Bytový design, zakázková výroba atypického nábytku - kuchyně - ložnice - pracovny - dveře - schodiště.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - rekuperace - podlahové vytápění - kamerové, zabezpečovací systémy.

Prodej - postele, matrace, rošty - luxusní moderní vysoké postele PULLMAN, polohovací systémy na dálkové ovládání.

Správa nemovitostí - ekonomický a technický servis budov - úklidové práce a údržba zahrady - účetní služby - zpracování projektové dokumentace.

Dodávka, prodej - kování a profily pro celoskleněné konstrukce - příslušenství ke sprchovým koutům, závěsy a úchyty - systémy a příslušenství k celoskleněným stěnám - posuvné systémy - zábradlí. Obchodní kancelář: - adresa: Karvinská 1897, 737 01 Český Těšín.

Služby: - dekorace interiérů - květinová aranžmá.

Služby: - návrhy a realizace kancelářských interiérů