Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Urbanizmus měst a obcí, navrhování pozemních staveb všech typů, projekty, architektonická konzultační činnost

Architektonický atelier navrhuje novostavby a rekonstrukce i úpravy historických budov. Obytné domy, hotely, penziony, restaurace, stavby pro prodej, administrativu. S architektem pracuje team specialistů.

Služby: - nabídka architektonických prací se zaměřením na rodinné domy a rekonstrukce památkově chráněných objektů.

Zajištění komplexních projektových a uživatelských dokumentací staveb. Konzultační a inženýrská činnost ve výstavbě.

Architektonický atelier Zaměření: - návrhy bytových a občanských staveb - novostavby a rekonstrukce rodinných domů - návrhy interierů včetně designu nábytku - urbanistická řešení - ekologické stavby s využitím obnovitelných materiálů - komplexní dodávky všech stupňů projektové dokumentace

Architektonický ateliér Návrhy a rekonstrukce - stavby

Navrhování interiérů, obytných a průmyslových budov

Projektová kancelář: - architektonické návrhy staveb - rekonstrukce a přístavby - půdní vestavby - návrhy interiérů - zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení.

Nabídka vypracování architektonických studií a projektů rekonstrukcí, novostaveb a interiérů.

Architektonický atelier. Architekt, architekti.

Nabídka architektonických a projektových služeb pro stavební povolení, ohlášení a územní rozhodnutí veřejných, komerčních i rezidenčních staveb. Působiště Praha a okolí. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické studie - dokumentace pro územní a stavební řízení - projekty rodinných domů - projekty obytných a občanských staveb - ...

Velkoobchod a maloobchod s elektroinstalačním a elektrotechnickým materiálem.

Pravidelné úklidy zahrnují čištění, renovace a impregnace podlah, luxování, praní koberců, čištění a leštění obkladů, mytí oken a výloh. Specializuje se na údržbu zeleně v zahradách, parcích a vnitroblocích. Zajistíme odvoz odpadů, suti i bio odpadů. Služby zahrnují vyklízení pozůstalosti, sklepů, půd nebo úklid po stavbách.

Potřebujete zahradní chatku, pergolu, zahradní nábytek? Chcete postavit dřevostavbu?Nebo toužíte po nové skříni či posteli na míru? Neváhejte nás kontaktova, ze dřeva umíme vše. Více info na tel: 608 027 438 nebo 721 498 284

Realitní činnost, prodej, pronájem - byty - domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční prostory

Vytápění průmyslových hal, skladových hal, sportovních hal, výrobních hal či dílen. Vytápění tmavými plynovými infrazářiči. Energeticky úsporné vytápění pro vysoké objekty.

Prodej a montáž stínící techniky. Praha a Střední Čechy. Žaluzie, rolety, markýzy, sítě proti hmyzu, látkové roletky, plissé žaluzie, japonské stěny, římské rolety, venkovní rolety, venkovní žaluzie, atd.

Kompletní vybavení interiérů: - kancelářský nábytek - kancelářské židle - bytový nábytek - ratanový nábytek - sedací soupravy - žaluzie - podlahy - svítidla.

Prodej, e-shop: - tapety - samolepící folie - tapety - bordury - obrazové tapety - plakáty - lepidla - tmely.

Výroba vzduchotechniky, indukčních jednotek a regulátorů vzduchu.