Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství, výroba: - dveře - kuchyňské linky - stoly, židle - postele - komody

Služby: - DJ - ozvučení a osvětlení akcí

Služby: - správa nemovitostí - odhad, oceňování nemovitostí - pojištění - realitní činnost

Výroba a montáž - sklepní kóje - vrata - pohony firmy OLYMPS DOOR - pergoly - přístřešky - ploty - schodiště - zábradlí

Montáž, prodej, servis vzduchotechniky a klimatizace. Prodej ventilátorů přes e-shop www.ventilatory.biz

Výroba: - svářecí technika. Prodej a distribuce: - upínací technika: - ruční, pneumatické a hydraulické upínací prvky.

Služby: -bezpečnost práce -ostraha -správa nemovitostí -úklidové služby

Služby: - kompletní správa budov.

Naše společnost vznikla na podzim roku 1995 jako firma poskytující služby zakázkového truhlářství. Od počátku své existence jsme cítili, že našim směrem bude komplexnější vybavování interiérů a tak záhy jsme se přeorientovali na služby v dodávkách: - dveří - zárubní - dřevěných podlah - schodů - oken. V současné době působí ...

Prodáváme hadice, ložiska, klínové a ozubené řemeny, pneumatické systémy, těsnění, filtry, pohonné systémy, pružiny, nářadí, spojovací materiál, normalizované díly, lepidla, tmely.

Vývoj, výroba, prodej odsávacích a filtračních zařízení pro ochranu pracovního prostředí v kovozpracovatelském průmyslu. Odsávání výfukových plynů.

Výroba, prodej, montáž, servis: -garážová vrata - sekční, rolovací, -bránové pohony, -předokenní rolety, -sítě proti hmyzu.

Naše firma nabízí prodej a pokládku: - koberců - kobercových čtverců - PVC - dřevěných, laminátových podlah - parket - korku - čistících zón. Obkládáme schodiště všech typů. Zajišťujeme obšívání koberců, instalujeme přechodové a obvodové lišty, vyrovnáváme podlahy. Zajišťujeme instalaci OSB a dřevotřískových desek. Na ...

Zednické práce: - pokládka betonové dlažby, zámkové dlažby, zatravňovací dlažby, deskové dlažby - podkladní vrstvy pod dlažbu - osazení - obrubníky, palisády, schodiště, odvodňovací žlaby - úpravy, rekonstrukce - dešťová kanalizace - zajištění stavební mechanizace pro výkopové práce - ruční výkopové práce - úpravy terénu - ...

Internetový obchod, e-shop: - stropní ventilátory - stropní ventilátory se světlem - svodiče přepětí.

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce budov - zateplování domů - konstrukce vozovek - zámková dlažba - sádrokatonářské práce - zemní, výkopové práce.

Prodej: - barvy, laky - lazur na dřevo - stavební chemie.

Prodej, e-shop, servis: - zahradní technika - sekačky - zahradní traktory.

Zahradnictví, květinářství. Prodej: - okrasné dřeviny, keře - květiny - pokojové květiny - trvalky, skalničky - ovocné stromky - zahradnické substráty, hnojiva.

Internetový obchod, e-shop: - výtvarné potřeby - potřeby na decoupage - urousky na decoupage Výroba: - dekorace - decoupage na zakázku.

Maloobchod, prodej: - hospodářské potřeby - hnojiva, postřiky - krmiva - zahradnické potřeby - chovatelské potřeby - železářství - pracovní oděvy.