Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, maloobchod: - stavebniny - stavební materiál - cihly, překlady, stropní systém - střešní tašky, střešní krytina - cement, vápno, malta, omítky, betony, štuky, lepidla, sádry, sanační omítky, penetrace - tepelné izolace - dveře, okna - vnitřní a fasádní barvy - betonové dlažby a obklady, keramické dlažby a obklady.

Stavební a obchodní firma. Provádí: -stavby na klíč -rekonstrukce domů a půdní vestavby -montáž sádrokartonu -izolace vodorovné -asanace zdiva, omítek (mechanické i chemické). Prodej: -sádrokartonu -dřevotřísky -lamino -nábytkové doplňky na zakázku.

Květinové studio Petronila V obchodě: svatební floristika, floristika obecně, prodej dárkového zboží, hrnkových rostlin. Zahradnické služby: Projektování, realizace, údržba zahrad, arboristika.Návrhy, realizce a údržba autmatických závlahových systémů.

Květinářství U Kašny Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - semena - sazenice - hnojivo.

Zakázková výroba dveří z masivu - Athena - dveře - okna - nábytek - kuchyně

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Výroba, montáž, prodej: - klempířské prvky - výroba střešní krytiny. Montáž, práce: - střešní okna - klempířství - pokrývačské práce - opravy a nátěry - sádrokartonové půdní vestavby - zateplení domů - zednické a obkladačské práce.

Výroba a prodej: - zakázkový bytový textil - zakázkové šití pro české firmy (vybavení hotelů a penzionů - přehozy, závěsy, záclony, ubrusy, matracové potahy a další) - strojní prošívání na stroji MECA (práce ve mzdě)-kontinualní do šíře 280 cm - prošev uzavřených vzorů na stroji RESTA do rozměru 300x300 cm - výroba matracových chráničů (i se ...

Plastová okna a dveře: - výroba, montáž, demontáž, zednické práce - 4 a 5-ti komorový systém REHAU - standardní zasklení - bezplatné měření, montáž i demontáž - záruka na výrobky až 60 měsíců - výborná tepelná i zvuková izolace - vchodové a interiérové dveře - vnitřní plastové parapety - vnitřní žaluzie řetízkové - sítě proti hmyzu - ...

Prodej a montáž: -podlahové krytiny: -plovoucí podlaha dřevěná a laminátová -PVC*, lino -koberce -korek -podlahové lišty -lepidla -stěrky -čistící prostředky -dřevěný a kancelářský nábytek -poradenský servis.

Truhlářství. Výroba a montáž: -nábytek -žaluzie -dveře bytové a vchodové.

zakázková výroba eurooken, eurodveří, kuchyní, schodišť, vnitřních dveří

Truhlářství: -zakázková výroba: -nábytek -kuchyně -okna -dveře -schody -podlahy -vrata -repliky -opravy starožitností.

Podlahářství - úpravy podkladu - prodej a pokládku laminátových a dřevěných plovoucích podlah - koberců - PVC - obvodových lišt a přechodových lišt.

Návrh, montáž, realizace: -zařízení interiérů -kancelářský a bytový nábytek -zdravotní postele a matrace -koberce -zastínění oken Další adresa: - Benešova 648, Kutná Hora, 284 01 tel.: 327525254

Činnost: - kompletní střešní práce - pokrývačství - klempířství - tesařství - izolace střech, zateplení podkroví včetně podbití palubkami - prodej materiály pro střechu Stavíme komíny a provozujeme drobné zednické úpravy potřebné při stavbách střech.

Truhlářství, výroba, e-shop: - dveře - kuchyňské linky - nábytek - zárubně, obložky - kování

Výroba: -vazby ze suchých květin a dekorace z přírodních materiálů včetně aranžování. Internetový prodej: -parfémy a kosmetika společnosti FM Group Czech.

Prodej, servis: - chladicích zařízení

Truhlářství, výroba: - kuchyně, kuchyňské linky - bary, světelné rampy - ložnice - vestavěné skříně - dřevěná okna (jednoduchá, zdvojená, EURO okna) - dveře (vchodové, interierové, balkónové, posuvné) - dřevěná schodiště - zahradní nábytek a pergoly, ploty, vrata - obklady stěn i stropů - police, regály, prodejní ...

Prodej, dodávka, velkoobchod, maloobchod. - strojní a ruční nástroje na obrábění kovů, dřeva, plastů - elektrické, pneumatické a ruční nářadí - elektronářadí - brusné a řezné kotouče - škrabáky Noga - technická konzultace - pravidelné informace o novinkách.

Výroba a zpracování sklolaminátů: - laminátové kryty - sklolaminátové konstrukce se sendvičovou strukturou - sklolaminátové technické domky - nástavby na motorová vozidla Výroba forem pro vakuovou injektáž.

Maloobchodní prodej, rozvoz, montáž: - domácí elektrospotřebiče - elektronika - svítidla Člen sítě Berry a Proton. Akceptujeme všechny typy platebních karet, zprostředkujeme spotřebitelský úvěr.

Výroba střešních bodových světlíků: -akrylátové (PMMA) -polykarbonátové (PC) -pevné -otevíratelné: -šroubem -elektricky -čidlem. Střešní bodový světlík pro odvod tepla a kouře (RWA-FK plastics 140).