Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Stavební firma. Výstavba zděných rodinných domů. Stavby betonových sklepů, základových desek. Zhotovení krbu dle zadání zákazníka.

Firma dodává: - systémy vnějšího zateplení budov - široký sortiment ušlechtilých omítkovin a malt - sanační systémy - fasádní barvy - spárovací hmoty - stavební lepidla a tmely - vnitřní nátěry - syntetické bezesparé podlahoviny - tekuté izolace a impregnace - výrobky speciální stavební chemie.

Výroba: - mašlovačky z husího peří: - klasické - ve dřívku - pletené malé, střední, velké (gril) Nabízím obchodní spolupráci při prodeji výrobků.

Zakázková výroba: -interiérový nábytek..

Dodávky, instalace a servis: - chladících a mrazících zařízení: - klimatizace - chlazení rozvaděčů - chlazení serveroven - chladící a mrazící boxy, vitríny, výrobníky ledu, výčepní zařízení, domácí chladničky a mrazničky Prodej: - regulační a měřící technika Výroba: - chladiče k temperování řezných kapalin k obráběcím ...

Prodej elektroinstalačního materiálu. Elektromontážní a elektroinstalační práce.

Projekce a stavby krbů.Stavíme krby otevřené, teplovzdušné, teplovodní, akumulační, dále kachlová kamna, pece, pizzerie, zahradní krby a udírny.Montujeme teplovzdušné rozvody včetně ventilátorů a automatické regulace.Dodáváme krbová kamna a krbové vložky.

Firma SOLOFORM, spol. s r.o. byla založena českými a německými společníky při první bankovní výstavě FIBEX v roce 1992 se zaměřením na navrhování interiérů a vybavování bank organizačním nábytkem: - kancelářské a archivační skříně - kartotéky - registratury - lístkovnice - pokladní boxy - šatní skříňky.

Výroba: -horizontální žaluzie. -vertikální žaluzie. -rolety, plisé. -venkovní žaluzie. -markýzy. -sítě proti hmyzu.

Prodej ručních i automatických vyvažovacích ventilů, regulátorů tlakové diference, regulačních ventilů, sálavých panelů, chladicích stropů a trámů, fancoilů, teplovzdušných jednotek.

Kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovové interiéry - zámečnické prvky - zámečnictví - ocelový švýcarský systém Jansen - požární uzávěry - kovovýroba - nerez, mosaz, ocel, hliník.

Prodej dveří a obložek Porta, laminátových podlah Meister, kování Cobra. Vzorkovna dveří a podlah v Říčanech na náměstí v OD Mestek v 1. patře.

Vrata: -automatická -průmyslová -dodávky -montáž -servis -poradenství -konsultace. Fakturační adresa: Prosecká 851/64, 190 00 Praha 9

Výroba, prodej, servis, oprava, opravy: -pájky elektrické odporové pájka mikro, mikropáječky -náhradní díly na pájky -svářečky plastu, plastů -svářečky na plasty pro instalatéry -potřeby pro instalatéry -svářečky na plastové potrubí -elektrické sušáky obuvi, rukavic -sušáky víceúčelové pro domácnost -ohřívač osobní (vrátnice, ...

Provádíme přípravné práce pro stavby, zemní a výkopové práce, demolice a odvoz suti. Prodej sypkých materiálů. Mechanizace: AVIA kontejner do 5t traktorbagr - CAT 432 B IVECO 4 x 6 15t minirypadlo BOBCAT 3, 2t válec, pěch, deska

Vodní hospodářství. Vodovody : - vodoměrné šachty, jímky a nádrže všeho druhu i pro pitnou vodu Kanalizace : - výroba, servis domovní čerpací stanice odpadních vod.

Čalounictví: -nábytek -dveře -sedací soupravy -židle. Výroba matrací na míru. Autočalounictví. Resataurování starožitného nábytku. Výroba nábytku na míru.

Výstavba rodinných domů a veškeré stavební práce včetně elektroinstalace, obkladů, dlažeb, sádrokartonových, zednických, tesařských i pokrývačských konstrukcí .

Prodej, servis a leasing zahradní, lesní a komunální techniky značek Husqvarna, Jonsered a Kubota.

Dodávka, montáž a poradenství v oblasti chladící a klimatizační techniky.

Stavebních výplně: - okna - dvěře - demontáž stávajících oken a dveří - dodávka a montáž nových oken a dveří - žaluzie všech typů a materiálů, horizontální i vertikální - látkové rolety - sítě proti hmyzu - záclonové pojezdy a garnyže - předokení rolety plastové i hliníkové se širokou škálou provedení s ručním i ...

Geologický průzkum Architektonické a inženýrské činnosti.

Prodej veškerého stavebního materiálu a nářadí.

Prodej lehkých ocelových střešních krytin a doplňků.