Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej, maloobchod, velkoobchod: -vodoinstalační materiál: -vybavení koupelen -rozvody-voda, plast, měď* -zahradní hadice -vodovodní baterie.

Jsme montážní firma která se zaměřením na vzduchotechniku / dál jen VZT/ dodává a montuje zařízení vzduchotechniky.

Výroba, design a prodej: - kovaného nábytku - svítidel - doplňků - mříží - zábradlí - vjezdových bran - plotů. Návrhy interiérů. Produkty: - židle - postele - stoly - svítidla - mříže - zábradlí - svícny - doplňky.

Zahradnictví je na trhu od roku 1906. Během těchto let si získávalo klientelu, která je složená především z blízkého, ale i širšího okolí. Jsou to zákazníci všeho druhu, jak obyčejní lidé se zájmem o zahradničení, tak i profesionálové. Rozšiřováním našich služeb, které byly dříve omezené na zelinářství, květinářství a vazačství, se firma začala ...

Klimatizační systémy: - komplexní služby - dodávky na klíč - dodávka a montáž klimatizace - instalace a zprovoznění klimatizačních a chladících zařízení - opravy - servis a preventivní prohlídky klimatizačních systémů - návrhy klimatizačních systémů - zpracování projektové dokumentace - MaR pro vzduchotecniku a chlazení.

Zabýváme se ručním šitím originálních dámských oděvů a oblečení. V nabídce naleznete především letní dámské šaty a sukně, ale také další módní doplňky. Vyhledávané jsou také ručně šité deky technikou patchwork a autorské fotografie a obrazy.

Stavebniny - klempířství, pokrývačství. Stavebniny: - prodej, maloobchod, velkoobchod. Řemeslo: - klempíři - pokrývači. Zdivo: - Porotherm - Heluz - Ytong - KVK - porobeton.

Prodej: -nábytek, bytové výrobky, doplňky, zakázková výroba nábytku -nábytek na míru. Sedací soupravy: -kožené, čalouněné. Obývací stěny. Dětské pokoje. Židle, stoly: -kuchyňské, ohýbací, kancelářské. Postele: -válendy, dvoulůžka, zdravotní matrace. Rustikální nábytek, starožitné repliky, TV stolky, kusový ...

Nabízím cenově přijatelnou a kvalitní obestavbu krbu. stavbu krbu a krbových kamen. Stavím vnitřní, venkovní, zahradní, krbová kamna i udírny. Do domu a bytu nabízíme litinové krbové vložky akamna různých výrobců- přední otevírání, moderní krby, rohové vložky. Obestavba z izolantú a akumulačních materialú, moderní krbová kamna s kamennými obklady ...

Dovozce vysoce kvalitního rakouského nerezového a smaltovaného nádobí Riess Kelomat -maloobchod -velkoobchod Tlakové hrnce, pánve, pekáče, konvice, další kuchyňský sortiment a náhradní díly.

Firma Interiér Adámek - ing.Zdeněk Adámek se zabývá komplexní dodávkou zakázkových interiérů. Navrhneme, na míru vyrobíme a dodáme jakékoli interiérové prvky libovolné složitosti včetně kovových a skleněných částí. Vyrábíme atypický nábytek do bytových i komerčních prostorů (byty, rodinné domy, obytné budovy, administrativní objekty, banky, ...

Prodáváme ruční elektrické nářadí, aku nářadí, kompresory, brusky, zahradní nářadí, akumulátory a nabíječky značek Makita, Metabo, Milwaukee, Bosch, Dewalt, Narex a Protool. Zboží je expedováno přes GLS nebo poštou.

Velkoobchod, maloobchod, prodej. Elektro: -lampy, osvětlení, elektroinstalační materiál, vypínače, zásuvky, kabely, pojistky, zabezpečovací zařízení, satelity, žehličky, překapávače, lustry. Nářadí: -elektrické, ruční, brusky, vrtačky, pily, šroubováky, svorky, sekery, kladiva. Železářství: -hřebíky, šrouby, nýty, kování, ...

Výroba a prodej komínových systémů, stavba krbů na zakázku. .

Opravy, rekonstrukce: - střechy Práce: - pokrývačské - montáž střešních oken - nátěry klempířských prvků.

Kompletních služby v oblasti návrhů a realizací veškerých druhů podlahových krytin včetně ošetřovacích systémů, nano technologie, zakázková výroba nábytku.

Ozeleňování střech systémem Optigreen Odborné poradenství, konzultace. Montáž automatických závlahových systémů. Výstavba zahradních jezírek.

Provozovatel obchodu s elektrospotřebiči do domácností. Zajišťujeme odborné poradenství a servis. Dopravu neúčtujeme.

Umělecký truhlář. Vyrábíme na zakázku schodiště, dveře, okna, eurookna a kuchyně.

Výroba, prodej: - nábytek do všech druhů kancelářských a komerčních interiérů - jednací a zasedací místnosti - kancelářské sestavy - sedací nábytek

Naše firma se zaměřuje na prodej, distribuci, poradenskou činnost kotevní, upevňovací techniky a dalšího sortimentu zaměřeného na stavebnictví. Našim společným cílem je poskytovat nadprůměrné služby zákazníkům k jejich plné spokojenosti.

Návrh, výroba, montáž, renovace: - kuchyňské linky - nábytek - schodiště - obklady stěn a podhledů.

Realitní kancelář pomáhá při prodeji a pronájmu nemovitostí v Praze a Středních Čechách. Pronájem bytu v Praze. Kompletní poradenství v oblasti realit.