Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
bezplatné propočty spotřeby tvárnic a betonu bezplatné cenové nabídky pro stavby na klíč prostřednictvím našich aplikačních firem provádíme stavby na klíč prodej tvárnic IZOBLOK ( celé kamiony zavážíme zdarma přímo na staveniště) při odběru menšího množství tvárnic je možné krátkodobě využít našich skladových prostor prodej jednotlivých ...

Vyrábíme: - vestavěné skříně - nábytkové sestavy - regály do archivu - pracovní stůl s kontejnery - knihovny - komody - prádelník - nástavce - obývací stěny - televizní skříňky - postele - noční stolky.

Prodej dřevocementových tvárnic Izoblok a provádění staveb na klíč. Aplikace průmyslových podlah a samonivelačních stěrek.

Dodáváme - montujem žaluzie, rolety, sítě pro Vaše okna, markýzu na terasu, vrata do Vaší garáže.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Prodej, maloobchod - nábytek: - židle - stoly - jídelny - obývací pokoje - ložnice, postele - biokrby - bytové doplňky.

Výroba a prodej zplyňovacích komor, kotlů na dřevo a bio-hořáků do 600 kW včetně příslušenství. Nabídka odlučovačů popílku a řídících systémů.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

V našem Železářství můžete koupit široký sortiment železářského zboží. Jsme specialisté na Kování, kde nabízíme mnoho druhů bezpečnostního kování, interiérového kování, okenního kování, nábytkové úchytky a další. Dále se specializujem na Panty – Závěsy nabízíme dveřní panty, okenní panty, nábytkové panty, vratové panty, pružinové závěsy, ...

Činnost: velkoobchod realitní činnost služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy u fyzických a právnických osob činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců.

Kovovýroba. Kované ploty. Vstupní dveře. Schodiště-zábradlí. Výroba postelí. Výroba mříží, posuvných vrat.

Zaměříme, vyrobíme a dodáme dřevěná okna – eurookna a špaletová, plastová i hliníková, vchodové a interiérové dveře všech typů, dřevěná schodiště, laminátové i dřevěné podlahy a terasy. Komplexní sortiment stavebního truhlářství včetně plného servisu!

Náš výrobní program je zaměřen na kovovýrobu: - výroba konstrukcí (hal, přístřešků…) a jejich opláštění - veškeré zámečnické práce - výroba mříží, zábradlí a plotové prvky - kovoobrábění: soustružení (do průměru 650mm a délky 3m), frézování, broušení (na kulato, na plocho), vrtání - stříhání plechů (tloušťky do 3 mm) renovace ...

Výroba: -omítkových směsí -fasádních barev -vnitřních nátěrů -systémových součástí kontaktních zateplovacích systémů.

Nákup, prodej, celková rekonstrukce: -kamna.

Naše firma se specializuje na výrobu dětského a studentského nábytku, zařizování škol a mateřských školek a to již od roku 1991. Zaměřujeme se na sériovou výrobu dětského nábytku, nábytku do mateřských školek a škol pro tuzemský i zahraniční trh

Nase firma nabizi jeden z nejširších a nejkompletnějších výrobních sortimentů v oblasti omítkových směsí, doplněný o fasádní barvy, stavební chemii a speciální produkty.

Velkoobchod, prodej: - domácí potřeby - sklo - keramika - nerez - porcelán - keramika - gastro.

Výhradní zastoupení pro ČR. Jako výrobce se širokým sortimentem výrobků elektroinstalační techniky Vám můžeme nabídnout ucelenou koncepci pro komplexní systémové řešení elektrických rozvodů: - jak v administrativních celcích - tak ve velkých průmyslových objektech - dopravních cestách a jinde. Velkoobchod, maloobchod, prodej, export, ...

Nabídka ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí. Prodej osvětlení a náhradních dílů.

Systémy rozváděčových skříní, průmyslové skříně, malé rozváděče, montážní systémy pro elektroniku, klimatizace skříní, chlazení, rozvod proudu, sběrnicové systémy, NN sběrnice, přenos dat, venkovní skříně, 19" racky, datové rozváděče, ovládací panely, informační kiosky, telekomunikační skříně.

Výhradní dovozce a prodej chlazení LIEBHERR, automatických espress NIVONA a spotřebičů SOLAC Prodej a servis jak volně stojících přístrojů pro domácnost, tak i vestavných přístrojů nebo přístrojů pro profesionální použití.

Prodej, pokládka: - koberce - korek - pvc - plovoucí podlahy (laminátové a dřevěné na klíč).

Prodej, montáž, servis kotle: - plynové - elektrické - lokální na tuhá paliva - všechny značky VIADRUSS, MORA, PROTHERM, VAILLANT, JUNKERS. Rozvody ústředního topení: - plast - REHAU - v mědi - v oceli. ELEKTROMONTÁŽE: - nízké napětí NN - vysoké napětí VN - montáž - opravy - servis.

Služby: - návrhy a vybavení interiéru - kompletní stavební úpravy interiéru - doprava a montáž zboží - konzultace - návrhy nábytku - zaměření prostoru - návrhy interiéru a vizualizace.