Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba a prodej nábytku na zakázku: -vestavěné skříně -nábytek z lamina -kuchyňský nábytek -kancelářský nábytek Služby: -3D návrhy -montáž nábytku -dodání nábytku až domů

Truhlářství. Zakázková výroba - kuchyně - nábytek z masivu a dřevotřísky - ložnice, dětské pokoje, vestavěné skříně - schody - zábradlí (klasické, ozdobné) - dveře - altány, pergoly.

Inženýrská kancelář: - inženýrská činnost ve stavebnictví - poradenství v oblasti dotací

Výroba, montáž: - nábytek - kuchyňské linky

Služby, práce: - návrh, realizace zahrad - rekultivace, údržba veřejné zeleně - kácení stromů - pokládka travních koberců

Dodávka, montáž, instalace: - alternativní systémy zdroje tepla a elektrické energie

Garážová vrata, brány, rolety. Distribuce, prodej, montáž - garážová vrata průmyslová, privátní - brány samonosné, posuvné, křidlové - automatické závory - rolety předokenní a nadokenní - markýzy výsuvné, kazetové a korbové - pohony vjezdových bran a garážových vrat.

Výroba, montáž: -eurookna -schodiště

Prodej, e-shop, půjčovna nářadí. Sortiment: - elektronářadí - ruční nářadí - nástroje - brusky, pily, frézy - ochranné pracovní prostředky - kompresory, čerpadla - vysokotlaké čističe - zahradní nářadí a technika - zahradní nábytek.

Prodej, montáž, servis - klimatizace - chlazení - vzduchotechnická zařízení - tepelná čerpadla.

Prodej, e-shop: -metráž -bytový textil -dárkové předměty. Šití na zakázku: -vaky, sedáky, povlečení, přehozy, polštáře, peřiny, mantinely, nebesa, prostěradla, ručníky, dorty z ručníků, dárkové balení vína, piva....svíčky.

Kovovýroba. Výroba, montáž: - mříže - schodiště, zábradlí - vrata, brány - přístřešky

Prodej: - kancelářské židle - konferenční židle - dětské židle - područky - kancelářský nábytek.

Služby: -realizace interiérů občanské i průmyslové výstavby se specializací na moderní interiérové prvky, dveří včetně zárubní, podlahy a zakázkový nábytek.

Služby: - rekultivace lesnické, zemědělské - ozeleňování a údržba silnic - sadové úpravy a rekonstrukce parků - komunální služby - výstavba kanalizací

Prodej, montáž: - plastová okna - hliníková okna - dveře - garážová vrata - rolety - žaluzie.

Podlahářství. Prodej a montáž všech podlahových krytin - parkety, plovoucí a dřevěné podlahy - koberce - PVC, linoleum a marmoleum - dveře a obložkové zárubně.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - bytový textil - metráž.

Internetový prodej, e-shop - dětské oblečení - dětské doplňky, kabelky, tašky - povlečení, deky, osušky pro děti.

Realitní makléřka - prodej a pronájem nemovitostí, domů, bytů.

Čištění koberců, sedaček a čalounění. Půjčovna čistících strojů. Údržba zeleně, úklid sněhu. Praní a žehlení prádla.