Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál.

KOBERCE K+K Prodej: -koberce zátěžové a bytové -lina, PVC -rohožky, schodové nášlapy -garnýže -koupelnové předložky a rohože Zprostředkování: -kladení, pokládka, dovoz.

Výroba, distribuce: - kartáče pro strojní a ruční použití.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Výroba, dovoz a montáž čističek odpadních vod, jímek, šachet, žump, bazénů a nádrží, lapačů tuku, koupacích a zahradních jezírek.

Výroba a míchání barev a laků.

Tvarování plastických hmot: - vstřikování termoplastů - tvarování desek z termoplastů.

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - spedice - logistika - skladování - kovovýroba Prodej, e-shop: - sedačky - postele Chabařovice náměstí 9.května 199 tel.: 734 440 444

Truhlářství, tesařství, výroba: - dřevostavby - nábytek - zahradní nábytek - interiérové dveře

Prodej: - holandský rustikální nábytek Práce: - elektroinstalace

Činnost: - stavba moderních a kachlových krbů - prodej krbových vložek, kamen

Montáž, instalace, revize: - vyhrazených plynových a tlakových zařízení - tlakové stanice - odpařovací stanice - směšovače - regulační řády

Návrhy, realizace: - zahrady - parky

Maloobchod, prodej: -nářadí -spojovací materiál

Truhlářství, výroba: -dřevěná eurookna, dveře. -špaletová okna. -nábytek. Pila, pilařská výroba: -stavební řezivo. -výroba palet. -palivové dřevo.

Architektonický ateliér. Návrhy: -rodinné domy, bytové domy. -stavby občanské vybavenosti. -interiéry.

Stavební práce: -výstavba rodinných domů. -rekonstrukce budov. -zateplení fasád. -zemní práce. -klempířské, pokrývačské práce. Služby: -kompletní zpracování projektové dokumentace. -odhady nemovitostí. Truhlářské práce, výroba: -nábytek na míru. -kuchyňské linky. -dřevěná okna, dveře. -strojní olepování hran. Prodej: ...

Zakázkové truhlářství. Výroba: -nábytek. -kancelářský nábytek. -kuchyňské linky. -opravy, renovace nábytku. -dřevěná eurookna. -dřevěné dveře. -dřevěná schodiště. -pergoly.

Stavební činnost, služby: - výstavba rodinných domů - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - malířské - sádrokartonářské práce Realitní činnost.

Služby: - říční a námořní přeprava - pronájem plavidel trakčních i nákladních - opravy plavidel - pronájem kanceláří

Služby: - elektroinstalace - elektromontáže - projekce, revize - výroba rozvaděčů