Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej, montáž, e-shop: -obkladů a dlažby -plastové okna, okno, dveře -garážová vrata kazetová, lamelová -vjezdové brány jednokřídlé, dvoukřídlé -rekonstrukce bytového jádra -koupelny na klíč -stavební, zednické, obkladačské, sádrokartonářské práce -návrhy koupelen, zařizovací předměty a vybavení koupelen a domácností -minerální stropy ...

Martin Kaláb se zaměřuje na realitní a vydavatelskou činnost.

Kamnářství Zámečnictví, nástrojářství

Vlasta Mašová se zaměřuje na prodej zahrádkářských potřeb, hnojiva, postřiků, květin a květináčů.

Prodej, montáž: -žaluzie, rolety, markýzy, těsnění. -střešní okna VELUX a ROTO, parapety -garážová vrata, zimní zahrady.

OKASO s.r.o. se zaměřuje na servis a realizace rekuperace, vzduchotechniky, klimatizace a na prodej digestoří, hadic, mřížek a příslušenství.

Dodávka - osvětlení Ozvučení

Činnost: - realizace staveb - výkopové práce - fasády - rekonstrukce - úpravy interiérů - modernizace koupelen - modernizace kuchyní.

Autodoprava - do 3, 5t Zimní chodníky - parkoviště Údržba - zeleňsečení - tráva Lesnické služby

Jan Vrátný se zaměřuje na kovovýrobu a zámečnické práce, jedná se například o ploty, zábradlí, brány a mnoho dalšího.

Klima Kámen s.r.o. se zaměřuje na dodávku, montáž a servis klimatizací a tepelných čerpadel.

Štěpán Kačer se zaměřuje na dodávku LED osvětlení, elektroinstalační a elektromontážní práce a ozvučení.

Prodej - pneumatiky Autoklempířské práce Servis a plnění - autoklimatizace Autoservis - diagnostika a opravy motorů - opravy brzd, podvozků a tlumičů - výměna olejů - příprava na STK Pneuservis - demontáž a montáž pneumatiky - vyvažování kol Ruční mytí automobilů E - shop ...

Sadové a parkové úpravy

Květinářstvídodávka - floristické výrobky Výzdoby interierů - svatební aranžmá Osazování balkonů Zahradnictví

Dodávka a montáž - antény - satelity Montáž - osvětlení Prodej a servis - ozvučovací technika

Společnost Pavla Kasala se již mnoho let specializuje na prodej a pokládku podlahových krytin. A protože se snažíme dopřát zákazníkům těch nejlepších služeb a komfortu, rozrostla se naše společnost také o sortiment moderních interiérových a vstupních exteriérových dveří i obložkových zárubní. Společnost Interiérové dveře Kasal, která sídlí ve ...

Revize - požární klapky Servis - vzduchotechnická zařízení

Dana Videnská se zaměřuje na poskytování služeb realitního makléře.

Zdeněk Myslivec se zaměřuje na prodej kuchyňského nádobí, náčiní a domácích potřeb.

Servis - domácí spotřebiče

Montáž a servis žaluzií, sítí proti hmyzu, roletek a rolet + plastová okna.