Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Developerský projekt. Výstavba bytů, byty, bydlení v nové lokalitě Klafar: -bytový dům -nárožní městský dům s 25ti bytovými jednotkami a 6ti jednotkami nebytovými - komerčními -3x nadzemní podlaží (v nároží 4) a 1x podzemní podlaží s parkovacími plochami -půdorysně má tvar písmene L a jeho nárožní část je umístěna na křižovatce ulic Libická a ...

JSP Interiér s.r.o. se zaměřuje na stavbu obchodů na klíč, zakázkovou výrobu nábytku, montáž a instalaci, návrh a realizaci osvětlení a mnoho dalšího.

Společnost Ramila Dřevovýroba, s.r.o. z okresu Žďár nad Sázavou se zaměřuje na výrobu dveří, oken, kuchyní, nábytku a verand.

Zámečnické práce. Výroba: - kovové, litinové a betonové lavičky, stoly - zahradní nábytek - odpadní koše - pískoviště.

Výroba a prodej textilních a gumových autokoberců-uni a typové do všech aut i na míru, specializace u tuningových koberců, dětské koberce, koberečky s potisky zvířat, dekorativní předložky, schodišťové koberce. Velký výběr materiálů, barev, druhů.

Výroba, prodej, montaz : - systém výroby eurooken DOMINO - eurookna - dveře: - vchodové - balkonové - posuvné - HS portály Bezrámová - panoramatická okna a dveře.

Prodej a montáž: - tepelná technika - ventily - armatury - vytápění - zdravotechnika

Projekce, dodávka a montáž: -výpočet tepelných ztrát -hydraulický výpočet -výměníkové stanice -hydraulické vyvážení topných soustav -regulace a měření tepla -ústřední vytápění -plynové kotle -přípojky a rozvody plynu včetně propanu -stlačený vzduch, kyslík a ostatní technické plyny -vodoinstalace -vnitřní kanalizace -solární systémy, ...

Prodej primárních baterií, akumulátorů, žárovek, svítidel, svítilen, zapalovačů, prodlužovacích kabelů, instalačního materiálu. Prodej elektospotřebičů a výpočetní techniky.

Truhlářské práce Čalounické práce Zakázková výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - nábytek z masivu a laminátu - nábytek (ložnice, obývací pokoje, vestavěné skříně, ...)

Výroba: -ocelové konstrukce do hmotnosti 5 tun -speciální palety/kontejnery/pro automobilový průmysl -stavební ocelové konstrukce -nerezové zábradlí -branky, brány, sloupky, plotová pole -nerezové kryty komínů -sněhové zábrany -půjčovna osobních vozidel a nákladních přívěsů -nákladní autodoprava -vše dle přání zákazníka. 566623559 ...

Práce -zámečnické -provedení veškerých zámečnických prací -zahradní altány a pergoly -kované brány -bezpečnostní dveře, mříže, zámky, systémy generálního klíče -autorizované středisko MUL-T-LOCK -prodej spojovacího materiálu -kontrola třídění. - pálení plechů laserem

Projektová (projekce) a architektonická činnost ve výstavbě. Řešení náročných atypických rodinných domů s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Výroba: -diamantové a CBN nástroje s galvanickou niklovou vazbou -diamantové kotouče, pily, pilníky, brousky, diamantové nástroje pro kompozitní materiály. Renovujeme opotřebené diamantové a CBN nástroje.

Radim Zástěra pracuje v oblastech nástrojářství, zámečnictví, kovovýroba a zajišťuje i prodej a montáž stínící techniky.

Dodávka, prodej, montáž: -topné patrony -elektrická topná tělesa, topné těleso -elektrické ohřevy včetně regulace teploty -keramické, slídové desky -topná tělesa trubková, s kovovým pláštěm.

Maloobchod: -železářství -domácí potřeby -vodoinstalační materiál -nářadí -vrtačky -hospodářské potřeby -kotle -bojlery -vodovodní baterie -ohřívače -trubky PVC, polyetylen, polypropylen -vodní čerpadla -kuchyňské potřeby -náboje a střelivo do zbraní: -sportovních -jatečných

Prodej, montáž: -garážová vrata - průmyslová vrata - vjezdové brány - předokenní rolety - oplocení - okna a dveře - protipožární vrata - příslušenství. Další provozovna: Pardubice Dražkovice, areál D-FARMA 530 02 Pardubice

Prodej, instalace, servis centrálních vysavačů Electrolux Záruční a pozáruční servis vodovodních baterií Grohe, Franke Záruční a pozáruční servis výrobků Geberit, Kolo, Keramag, bidetovacích sedátek a wc klzetů

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Výkup - obráběcí stroje Prodej a opravy - obráběcí stroje Kovoobrábění Zámečnické práce

Činnost - obkladové pásky ze starých pálených cihel.

ZTG, s.r.o. se zaměřuje na opravy elektrických a plynových spotřebičů, servis tepelných čerpadel a kotlů, chladírenské práce, instalatérství, topenářství a plynařství.